utorak, 13. prosinca 2016.

Abeceda za djecu printanje

Abeceda za djecu printanje Slike pričalice Vježbe govora za djecu vrtićkog i predškolskog uzrasta. Online bojanke za djecu, Bojanke za učenje slova, Predlošci za ispis, Točkalice, Labirinti i još mnogo drugih sadržaja. Dragim prvašićima darujemo bojanku za print “Abeceda”.

Abeceda za djecu printanje
Bojanka ima 30 stranica i možete je printati u crno-bijeloj varijanti. Nova dijagnostika i terapijska metoda za djecu s poremećajem regulacije stolice. Karte – Abeceda (više vidi ovdje); Učimo slova – radni listovi od A do Ž (više.... Vježbe preciznosti za djecu od 5 i više godina – Spoji točke (više vidi ovdje). Oboji slova abecede, te nauči abecedni red slova.


Abeceda za djecu printanje
Svaki dan se uči slovo, svako slovo nešto novo, naučili smo po redu. Božićna Abeceda Bojanke za djecu za printanje i bojanje po kategorijama. Abeceda za printanje, hrvatska abeceda, slova naljepnice, slova za zid, abeceda za djecu. Ivice, ti već ideš u prvi razred, a ja ću tek iduće godine. Reci mi, molim te, što se to u školi uči? Iako sam majka troje djece koju se trudim odgajati sve prema istim. Ovaj dio radnih listova se odnosi na učenje same abecede i vježbanje velikih i malih slova( DODANI 27.10.2014.). PDF formatu na svoje računalo sa kojega ju onda možete printati.


Edukativni video - slova za djecu - abeceda.

Abeceda za djecu printanje
Označeno sa abeceda, abecedne puzzle, malo slovo, puzzle, veliko slovo. U početku možete djeci ponuditi samo jedno ili nekoliko slova, a kasnije sve više. Uostalom, tko od nas svoju djecu nije učio čitati i pisati, iako nismo stručnjaci za to? Valjda neće biti neke silne štete od ove objave. Tražim ABECEDU poster il nešto slično da ima da nalijepim u dječiju sobu.


Učimo engleski – Abeceda bojanke za printanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.