petak, 23. prosinca 2016.

Auto klima ne grije

Auto klima ne grije Ako netko zna dobrog auto elektrićara za klime neka mi javi. Servisirajte svoje auto klime i vozite bezbrižno. Izbjegnite takve scenarije uz servis i punjenje auto klime u autoservisu Ulja direkt!

Auto klima ne grije
Rudolfa Kolaka 14 (Dubrava) gdje vas čeka profesionalno osoblje spremno. Vrlo vjerojatno ti ne gine prvo punjenje s obojanim plinom, pa kad se vidi. Imas i auto klima Šimun u dubravi, pa koji ti je blize. Auto klima Hrastinski u Zagrebu osnovana je 1993.


Auto klima ne grije
Reparirani kompresor; Montaža; Čišćenje sistema; Punjenje plina sa. Autoelektrika, automehanika i autoklima. Dubrava: Servis i punjenje auto klime za samo 149 umjesto 300kn! Kvalitetan i brz servis električnih dijelova. Povoljno punjenje autoklime za sve vrste vozila. Zanimalo bi me dal netko zna ko puni autoklime u starija vozila npr.


Dubrave jer to je ok cifra za punjenje, kad vec imas. Automatska dvozonska klima - Pozdrav, znam da nije forum za ovakva. Kada je na automatskom isto se desava, pola hladi, pola greje.

Auto klima ne grije
Imam e 36 kupe 98 i imam dvozonsku digitalnu klimu,problem je u tome sto sam pre neki dan napunio freon i klima radi ali je problem u tome. Sto se tice klime i grijanja,auto klime se ponasaju jednako kao i kucne klime i nisu. Nijedna auto klima ti ne moze da grije odmah ako ti je leden motor i vani hladno.


Ne postoji takva auto klima koja ima svoje grijace pa da moze. Klima i hladi i grije i dobro ju je koristiti cesce ili kada je god moguce , normalno. Treba mi pomoć ko ima iskustva u punjenju auto klima u pitanju je Golf 5. Kao i ostali vitalni dijelovi automobila i klima-uređaj je podložan kvarovima pa. Kako automobil stari, tako stari i cijeli sistem klima-uređaja. Nije samo to – pretpostavlja se da klima ima i suptilniji utjecaj na zdravlje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.