subota, 17. prosinca 2016.

Besana lješnjaci

Besana lješnjaci Besana iz San Gennara na predstavljanju projekta uzgoja lješnjaka u. Talijanska Besana hrvatskim proizvođačima nudi tehnologiju. Iz zemlje označeno s:IPARD, lipanj 2016, lješnjaci, OPG, OPG.

Besana lješnjaci
Stoga je važno to što Besana jamči siguran otkup jer je uzgoj lješnjaka dugoročni posao. Prvi plodovi se ostvaruju u trećoj ili četvrtoj godini, a puni prinosi u. Zamjenik gradonačelnika Dalibor Jurina potvrdio da je i Gradu interes jači razvoj uzgoja lješnjaka. Jedna od najvećih europskih tvrtki za preradu lješnjaka i srodnog voća, talijanska Besana, želi otkupiti sav urod lješnjaka i oraha iz istočne.
Besana lješnjaci
Stranica 21-Lješnjaci Poljoprivreda.


Besana World - upiši u tražilicu i probaj s njima stupiti u kontakt. Ludilo je rijetko u pojedinaca; ali u. KOLUMNA - Sve je više školovanih mladih seljaka koji rado ulaze u nove proizvodnje poput ove koju nudi talijanski Besan pa se valja nadati. Grupom Besana organizira Županijska komora. Marinelo i vlasnik Besane iz Italije gos. Jedno pitanje, pošto nam se bliži berba, da li je moguče sušenje lješnjaka u sušari za žitarice. Početna Aktualno Strukovne aktivnosti ŽK Osijek: Predstavljanje projekta uzgoja lješnjaka Besana grupe potencijalnim kooperantima.


Kakve jabuke, kruške i višnje, zarada je u lješnjacima.

Besana lješnjaci
Poziv na predstavljanje projekta uzgoja lješnjaka u organizaciji talijanske Grupe Besana koja će se održati dana 4. Zagorski lješnjaci mogu konkurirati turskima. Za Zdravka Bedenikovića iz Sopota kraj Pregrade nije uopće bilo dvojbe. ZAGREB, Italijanska Grupa Besana ponudila je Hrvatskoj saradnju u oblasti. LONDON, Obožavaoci kremova i slatkiša koji u sebi sadrže lješnjak u strahu su. BESANA GROUP has been awarded by Marks & Spencer with the ambitious "INTEGRITY AWARD" as first class supplier.


Pozivamo vas na predstavljanje projekta uzgoja lješnjaka u organizaciji talijanske Grupe Besana koje će se održati dana 4. Varaždin u suradnji s talijanskom Besana Grupom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.