srijeda, 28. prosinca 2016.

Bojanka vjeverica

Bojanka vjeverica Vjeverica Bojanke za djecu za printanje i bojanje po kategorijama. Bojanka šumske životinje je bojanka za printanje koja sadrži različite šumske životinje; medvjed, lisica, zec, sova, rakun, šišmiš, tvor, vjeverica, jelen. Uslužne igre, Klasične igre, Packman, Naciljaj i pogodi, Penali igre, Torte i kolači, Slagalice, Čuvanje djece, Strateške igre, Puzzle igre, Bojanke, Zombi, Igrice. BOJANKE ZA DECU - 7551 BOJANKA ZA DECU. Dabrovima je cilj doći do drveća na kojem je vjeverica te ga srušiti svojim najjačim. Бесплатне онлине игре - Овде ћете наћи највеће утакмице изабрани за најбоље играче.


Igre bazirane na filmovima su one kojih se igrači, s pravom, najviše boje. U većini slučajeva predstavljaju samo popratni sadržaj filmu kojem je jedini cilj izmusti. Bojanke za printanje s likovima iz omiljenih Vam crtanih filmova od sada na jednom mjestu! Jednostavno odaberite omiljeni crtić i isprintajte neku od. Prekrasno ilustrirane slikovnice, bojanke, posteri, ali i mnogi drugi proizvodi za djecu i odrasle. Klikom na bojanku možete isprintati sliku u velikom A4 formatu. Kad je ljuta, vjeverica ne sluša. Sigurni u prometu – edukativna bojanka.


Novi dio naše stranice je Dječji kutak gdje možete naći igre za djecu, bojanke i crtiće, u okruženju totalno prikladnom najmlađima. Crtići i bojanke “Maša i Medvjed” će oduševiti sve ljubitelje ruske škole crtanog filma, ali i sve one koji vole Mašu i njezina krznatog prijatelja! Opis igre: Sakupit što više žireva i dopeljaj se do izlaza. Koristi miša za ciljanje, drži lijevi klik. Dijelim im zapis sa table i bojanke po grupama. U Europi žive dvije vrste vjeverica, obične i sive. Prije 50-ak godina u Europi su živjele samo obične vjeverice. Sive su donesene iz Sjeverne Amerike.


Ovde imamo za decu slike i bojanke chipmunks, čipmunks, veverica, veverice, vjeverica, vjeverice, slike veverica. Ovo je bojanka Chipmunks koja je spremna. Nova bojanka: MODA OD GLAVE DO PETE - vodič kroz stil. Ova fantastična bojanka sadrži 35 crteža s prekrasnim odjevnim. Naslov, Bojanka Iznenađenja - Thumbalina. Barbie i Pony Bojanka – Barbie Bojanke.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.