subota, 24. prosinca 2016.

Cijena baterije za iphone 5

Cijena baterije za iphone 5 U cijenu nije uračunata zamjena baterije! Cijena poziva iz fiksne mreže 6,99kn po minuti razgovora. Zamjena home tipke (tipka ispod ekrana).

Cijena baterije za iphone 5
Evo nekoliko savjeta na što pripaziti pri kupovini i zamjeni. Ja sam ispitao situaciju i cijene iz prve ruke u Rijeci, a vjerujem da je slično i u Zagrebu. Riba: Meni traju po 5-7 godina ali uhvatila me potrosacka groznica. Cena zamene telefona u ovakvim slučajevima je oko 20.


U našem timu je stalno zaposleno 5 iskusnih servisera Apple uređaja. Najveća ponuda mobilnih telefona po najpovoljnijim cenama. Zahvaljujući trajanju baterije do 12 sati možeš ti odlučuješ kada je kraj radnog dana. Napomena: Prikazana cena je samo za uslugu servisa zamene delova, u cenu ne spada materijal tj. Ako vaš telefon nije pokriven pod jamstvom, i morate zamijeniti bateriju, na sljedeće načine koje možete riješiti probleme kada to radite sami. AirDrop vam omogućava da share-ujete. Interesuje me cena baterije za 4s i gde mogu sa nabavim neki kvalitetan “bamper”?


Pogledajte cijenu mobitela na nabava.

Cijena baterije za iphone 5
BATERIJA ZA IPHONE 4S 1430MAH; Battery APP IPHO 4S 1430 mAh Polymer (BS). U kutiji se nalazi uređaj, kompaktan bez mogućnosti vađenja baterije osim u slučaju da se telefon rastavlja, adapter za struju u koji. Eh sad, naidjoh na sirok spektar cijena, a na izgled su sve identicne, logicno, ali kako napraviti razliku i na sta obratiti paznju? Ostalo kupljen kod nas je uvijek vrhunska robna marka po povoljnoj cijeni. Jedini pravi servis za apple uredjaje.


Power bank je eksterna baterija sa indikacijom napunjenosti na displeju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.