četvrtak, 8. prosinca 2016.

Cijena registracije oldtimera

Cijena registracije oldtimera Oldtimere je danas lako registrirati, uz naputak o 50-postotnom. Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. Ako mi itko moze malo objasniti kak danas to sve funkcionira.

Cijena registracije oldtimera
Znaci ako idem registrirati prvi oldtimer a prije njega ne posjedujem. Potvrda za popust na osiguranju oldtimera15 objava12 kol 2014HROS - nove cijene. Kako registrirati oldtimer vozilo - Oldtimeri.


A uvjet je da je vlasnik član Oldtimer kluba i da ima već registriran automobil na uobičajenu registraciju, auto 30 godina i starije.

Cijena registracije oldtimera
Za starija vozila, u BiH ne postoji pravno određen naziv "oldtimer", već je u. Upit za popust na tehničkom kod oldtimera. Zanjima me da li postoji kod nas kakav popust na registraciju i osiguranje oldtimera kao npr. Sve više se zbog olakšica prilikom registracije registriraju oldtimeri, tj. Na upit kolika je cijena, naravno bila je 1000 EUR ali se možemo dogovoriti. A da dobro očuvan auto može postići izvrsnu cijenu i na našem tržištu. Za registraciju oldtimer vozila, uz dokaze iz stavka 1. Druga je stvar što neko radi u agenciji za registraciju vozila, pa zna nekoga ko.


U Kantonu Sarajevo, pak, trajna registracija oldtimera ide bez.

Cijena registracije oldtimera
Cuo sam neke price da se oldtimer moze registrirati samo da se placa osiguranje. Pretrazio sam sve i nemogu nigdje da nadjem cijenu trajne registracije oldtimer-a, znam kako ide sa tehničkim i osiguranjem. Pravilnik o registraciji i označavanju vozila – Narodne novine br. Tri teksta o uvozu oldtimera, registraciji oldtimera, te čak i. Katalog predvida za svako vozilo 6 grupa cijena, ovisno o stanju u kojem se vozilo. Napravite okvirnu kalkulaciju cijene registracije vozila.


Citroen GS club oldtimer oldtajmer old timer old tajmer.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.