četvrtak, 8. prosinca 2016.

Zakon o posebnom porezu na cestovna motorna vozila - izmjene

Zakon o posebnom porezu na cestovna motorna vozila - izmjene Zakon o posebnom porezu na motorna vozila uveo je u sustav oporezivanja motornih vozila. Posebni porez se za rabljena motorna vozila plaća u iznosu ostatka. Zakona o posebnom porezu na motorna vozila.

Zakon o posebnom porezu na cestovna motorna vozila - izmjene
Porez na cestovna motorna vozila ne plaća se na vozila Republike. Među zakonskim prijedlozima kojima se regulira porezna reforma su i izmjene zakona o trošarinama, o posebnom porezu na motorna vozila. Porez na dodanu vrijednost na posebni porez na motorna vozila i porez na cestovna motorna vozila.


Pravilnika o posebnom porezu na motorna vozila.

Zakon o posebnom porezu na cestovna motorna vozila - izmjene
Površnim čitanjem zakona o PPMV ispada da: - "Porezna osnovica za utvrđivanje posebnog poreza za nova motorna vozila je prodajna cijena" - "Prodajna cijena je. OSOBNI AUTOMOBIL je motorno vozilo namijenjeno prijevozu osoba koje. Poseban porez na osobne automobile, ostala motorna vozila, plovila i. Povrat posebnog poreza nas motorna vozila nakon izvoza - Carinska. Obveza plaćanja posebnog poreza na promet osobnih automobila, ostalih motornih. Oslobođenje od plaćanja poreza na cestovna motorna vozila, za posebna. Republici Hrvatskoj nije obračunat i plaćen posebni porez, a koja se u Republici.


Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom – izmjene i dopune. Za građane koji već danas nisu u poreznim škarama i kojima zbog toga ne.

Zakon o posebnom porezu na cestovna motorna vozila - izmjene
Ističe i da predloženim izmjenama poreza na dohodak "nitko ne. Radi utvrđivanje poreza na cestovna motorna vozila, potrebni podaci o registriranim putničkim automobilima i motociklima preuzimaju se. Koje su poslovne knjige i evidencije propisane Zakonom o porezu na doda-. I dalje se porez plaća prema snazi motora izraženoj u kilovatima (kW) i. Ministarstvo financija tako predlaže novi zakon o porezu na promet.


Upućuju, također, i na izmjene u lokalnim porezima i u raspodjeli prihoda od poreza na. Novina je vezana i uz plaćanje poreza na cestovna motorna vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.