petak, 16. prosinca 2016.

Felge za bicikle

Felge za bicikle Pregledajte veliki izbor kotača za bicikle! Povoljne cijene na našoj web trgovini! Kotači, zračnice i gume za bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama guma. Dobar trening na sobnom biciklu - odlična forma 5 načina kako u djelo sprovesti novogodišnju odluku: Počet ću trčati Što. Felge iz cijele Bosne i Hercegovine. Kotači, Dijelovi za bicikle, Kotač stražnji Gipiemme Nisi NEPAL 28” V-Brake Kranz, Čvrst i stabilan stražnji kotač za gradski ili trekking bicikl.


Kvalitetni kotači za bicikle, prednji i stražnji. Pogledaj ponudu trgovina, usporedi cijene i pronađi najpovoljnije kotače za bicikl! Prečnik felni se kreće od 16" do 29". Odaberite između CN, KryptonX, Mavic ili Remerx felni i krenite u avanturu! Prodaja bicikla, servis bicikla, najveća ponuda bicikla u EXTREME bicikli shop u Splitu. Sve Slime zračnice tvornički su napunjene sa precizno određenom količinom Slime Tube brtvila koje uspješno zatvaraju rupe do 3 mm Slime Smart zračnica. Felga ti ide u osmicu – popularni uzvik naše mladosti. Uklonimo kotač s bicikla i s njega skinemo gumu, zračnicu i zaštitnu traku s unutarnje.


Web stranica trgovine bicikala, opreme, rezervnih dijelova te ostale opreme vezane za biciklizam. Osim prodaje Ciklo-Centar obavlja i sevis svih vrsta i tipova.

Felge za bicikle
BICIKLI I BICIKLISTIČKA OPREMA DIJELOVI ZA BICIKLE. Aluminijska prednja felga veličine 28", za gradske bicikle s 36 žbica. Održavanje, popravak ili servis bicikla je posao koji svi možemo lako obaviti uz malo truda. Mehanika bicikala je prilično jednostavna.


FELGE GUME GUME UNUTRAŠNJE KASETE KOČNICE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.