ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

Honda civic hybrid iskustva

Honda civic hybrid iskustva Mene konkretno zanima Honda Civic-ov 1. Na početku treba iskreno reći činjenično stanje.

Honda civic hybrid iskustva
Poštovanje i pozdrav svim forumašima. Planiram uskoro mijenjati automobil i zanima me Honda civic hybrid 1,3. Kakvi su to automobili na hibridni pogon i koje pogodnosti očekuju kupca ovakvog auta u Srbiji? Tehnološki biser prikazan je u limuzinskoj izvedbi novog japanskog kompakta.
Honda civic hybrid iskustva
Ako je najjeftiniji, trebalo bi značiti i da je najmanje. IAKO bez ikakvog sluha za ekologiju, Hrvatska je ničim izazvana dobila još jedan hibridni model. Za razliku od Priusa koji nastupa kao.


Honda nastavlja provjerenim putem tehnologije za smanjenje. Posljednjih godina trendovi u automobilskoj industriji značajno su se promijenili i sve više proizvođača naginje k razvoju vozila na alternativni. Razmenite svoja iskustva i rešite probleme u razgovoru sa drugim vozačima. Merkam jedan primerak pa me interesuju vasa misljenja i iskustva mnogo ce mi znaciti! Pozdravljeni, zanimam se za nakup 1. Pri civic hibridu strošek menjave baterije ni ne vem kako velik (1500 eur).

Honda civic hybrid iskustva
Hybrids are seen as anti-establishment. Honda Civic Type R maksimalnu snagu od 310 KS uz ručni mjenjač postiže pri 6500 okretaja, a najveći okretni moment od 400 Nm dostupan.


PLUS: iznimno niska potrošnja u gradu, tih rad pogonskog sustava u gradu. Iako još nije ni zaživela na tržištu, nova Honda Civic pod utiskom loših kritika u Americi, već u jesen kreće u potragu za novim licem i navodno izgubljenom. This is the place to talk and learn about the Honda Civic. Utvalget av hybridbiler er labert og i segmentet for normale lommebøker er det kun to modeller. Can you tell me who fixed your Honda civic hybrid car that you can drive 900 kilometre for 50 litre petrol this is 18 kilometre per litre.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.