nedjelja, 18. prosinca 2016.

Honda servis zagreb

Honda servis zagreb Navratite osobno i uvjerite se u Honda kvalitetu. Molimo odaberite grad, Čakovec, Osijek, Rijeka, Split, Zadar, Zagreb. Evo pitam za iskustva u auto servisu honde u zagrebu.

Honda servis zagreb
Pošto prijatelj i ja putujemo na duži put(oko 3.000km) ovaj tjedan(tj noćas u 5) trebalo je odraditi redovni servis na 12. Ruting Honda Zagreb - Gorko Iskustvo - Motori. Honda CBR 600 F i Hornet 600 - servis svakih. Sada nam možete prepustiti vašu Hondu za kompletan Makeover.


Honda servis zagreb
DRAGO STUDEN, ZAGREB, JEŽDOVEC, JEŽDOVEČKA 43 SERVIS ZA SVA VOZILA - VW AUDI BMW MERCEDES SEAT ŠKODA RENAULT PEUGEOT. Pozdarv jos jednom ,za servis imam frenda koj radi i jako je dobar. Za vlasnike Hondi pitanje: Koji je najkvalitetniji ovlasteni Honda servis u Zagrebu? Direktor ovog salona u zagrebu je Alfred koji je prije toga bio sef odjela. Popis svih ovlaštenih servisera za Hondu u Hrvatskoj. PRIGORJE BRDOVEČKO - TRGOVINA I SERVIS KRIZMANIĆ.


Honda temelji na iskustvu stećenom u ovlaštenom servisu vozila marke. Vidio na svoje oči da je voditelj servisa BESPLATNO zakačio čovjeku plastični. Zanima me gdje ima dobar i pouzdan hondin auto servis.

Honda servis zagreb
Sve ono što volite kod svog Honda motora - kvalitetu, korektnost i povjerenje, pružit će vam i Moto Sekol - servis koji je 1997. Servisu vozila na adresi Lopašićeva ulica 12 u centru Zagreba. Servis vozila za marke VOLKSWAGEN, ŠKODA, HONDA, FIAT, ALFA ROMEO i LANCIA te. Pročitajte komentare i saznajte informacije za SERVIS HONDA VCICTORY, Zagreb na Imenik.


HONDA SERVIS: automehaničarski servis - Štefanovec 53a, 10000 Zagreb. Prodaja motocikala, ovlašteni servis motocikala, yamaha, kawasaki, honda, Sv. Ako već želiš igrati na 99% sigurno, odi u Zagreb u ovlašteni servis. Salon i servis vanbrodskih motora plovila i nautičke opreme. Vrijeme je za servis Honda Evinrude Tohatsu Parsun vanbrodskih motora. Vanbrodski motori; GPS; Boje; Zvučnici.


SERVIS KOSILICA OBRT ZA ODRŽAVANJE POLJOPRIVREDNIH STROJEVA. Kawasaki, Makita, Dolmar, Husqvarna, Stihl, Briggs&Stratton, Honda, Fuxtec - centralni servisni zastupnik za Hrvatsku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.