ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Iznajmljivanje limuzine cijena

Iznajmljivanje limuzine cijena Jedan od najboljih Hummer limuzina u Europi vrhunski servis uz jako pristupacne cijene. Najam iznajmljivanje limuzina Zagreb. Opširnije: Jedan od najboljih Hummer limuzina u Europi vrhunski servis uz jako pristupacne cijene.

Iznajmljivanje limuzine cijena
Bex Limos pruža usluge iznajmljivanja limuzina i oldtimer. Za najam limuzina u drugim mjestima, kao za dnevni i više dnevni najam molim vas da nas. U cijenu najma je uključeno osiguranje putnika i benzin. Lincoln TOWNCAR 10m, limuzina za male djevojačke večeri, ali i veliki užitak.
Iznajmljivanje limuzine cijena
Cijena najma: 900 kn po satu ili 1800 kn za 3 sata.


Naslovnica » Vjenčanja » Limuzine za vjenčanja. Iznajmljivanje limuzina za svadbene svečanosti, maturalne vožnje. Najpovoljnije cijene najma limuzina u Splitu i okolici. Iznajmite Lincoln limuzinu, oldtimere i uživajte u vožnji života. Tvtrka Limuzine Pale iznajmljuje luksuzne limuzine i oldtimere za sve Vaše svečane prigode. IZNAJMLJIVANJE LIMUZINA DAS LIMO Banja Luka VJENCANJA. CIJENE VEC OD 150 KM SA UKLJUCENIM SAMPANJCEM I SOKOVIMA U. Broj osoba u našim limuzinama ne utječe na cijenu najma.

Iznajmljivanje limuzine cijena
Naša je usluga iznajmljivanja limuzina u potpunosti dostupna u svim gradovima.


Life limousine je vodeća firma u Italiji za iznajmljivanje limuzina iz Amerike. LIMUZINA ZA REKLAME I MARKETING U KARLOVAC po početnoj cijeni od. Mene samo zanima cijena, čisto znatiželje radi, pa ako saznaš, pliz javi. Ako zelite imati vjencanje kao iz snova unajmite bijelu lincoln limuzinu za 10. Cena iznajmljivanja limuzine: 1 sat 120€ 2 sata 210€ 3 sata 300€ Svaki. Unajmljivanjem luksuzne limuzine prilika u kojoj želimo da sve. Pale posljednje dvije godine profesionalno se bavi iznajmljivanjem limuzina i oldtimera.


ZA VOZILA ZA KOJA JE ODREĐENA CENA PO SATU ZAKUPA 100 PREĐENIH KILOMETARA SE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.