ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Salon grazia jarun

Salon grazia jarun U ugodan i miran ambijent salona Grazia na Jarunu, Fočići 2 koji ima 20. Godišnje iskustvo i stručnost, pomažemo svakoj ženi koja želi njegovati svoju kosu. NOVO RADNO VRIJEME - PONEDELJAK: 13 - 20 SATI - UTORAK: 13 - 20 SATI.

Salon grazia jarun
FRIZERSKI SALON HEAD OFFICE- PAUL MITCHELL frizure sa dodirom sreće i. Fočići 2 - Jarun - 10000 Zagreb - Hrvatska Radno vrijeme: pon. Dobrodošli u ugodan i miran ambijent salona GRAZIA na Jarunu, Fočići 2 koji ima. Sam salon se smjetio na Jarunu gdje nudi ugodan i smirujući ambijent te.
Salon grazia jarun
Tretmani i popusti u Tjednu ljepote: Tretmani za 100kn: Shine face tretman lica- ap-šminkanje, peeling, radiofrekvencija.


U salonu Grazia čekaju Vas snažni, nježni, savršeno njegovani, uvijek. Frizerski salon "Marija" Jarun thumb. Još se niste rješili dosadnih dlačica s nogu i bikini zone? Onda ste na pravom mjestu jer salon Grazia za Vas je pripremio vrlo povoljno rješenje ovog problema. Jarun: Depilacija cijelih nogu i bikini zone u salonu Grazia za 59 kuna! Za kozmetički salon "Studio Elle" u Sopnici-Jelkovcu imam samo riječi.


Nenad Bratković, Kružna ulica 49, Jarun, Zagreb. Medačka 18, Jarun, Zagrebačka avenija.

Salon grazia jarun
Noir Salon za uljepšavanje za muškarce i žene- Cavtatska 11 Veliko Polje, Zagreb Usluge tretmana lica. Exclusivan tretman lica SHINE FACE u studiju Grazia! Priuštite sebi ono najbolje, jer Vi to. FREYA-salon za uljepšavanje i njegu, K. Dođite po svoj savršen ten uz super popust na solarij u salonu Grazia na Jarunu! Bila sam još i u Nancy na Jarunu i nisam baš oduševljena.


Maria Grazia, i stvarno samo rijeci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.