subota, 17. prosinca 2016.

Kako formatirati mobitel

Kako formatirati mobitel Isto tako će izbrisati i sve datoteke koje imate na mobitelu ili tabletu. Vaš android, pa ga iz tog razloga želite formatirati. Ako vam iz bilo kojeg razloga zatreba opcija vraćanja na tvorničke postavke mobitela, ali ne sa softverske strane, znajte da je do načina. A neda mi se mobitel slat u Mobis samo zbog tog hard reseta. Dok je hard reset formatiranje svega što imaš na mobitelu, dobiješ čisti OS. Pogledajte detaljan video tutorijal kako da izbrišete sve podatke i vratite vaš android mobitel ili tablet u. Pogledajte kako napraviti reset svih podešenja na Samsung Galaxy S2 mobitelu!

Kako formatirati mobitel
Ovo je idealna metoda za sve one koji žele vratiti postavke i izbrisati sve.


Formatira kompletan uređaj i reinstalira firmware. Upalite mobitel i u postavkama ponovno otvorite storage. Ovaj put ćemo formatirati SD karticu i pobrisati sve podatke s nje, tako da morate biti. Ulaskom u ovaj način rada otvorili smo Pandorinu kutiju te dobili puni pristup mobitelu, uključujući niže funkcije uređaja. Kada mobitel zablokira na boot ekranu potreban je hardware reset. MicroSD formatirajte s FAT32 sustavom za formatiranje.


Upalite ovu aplikaciju na svom mobitelu (nakon što ste ga spojili na lokalnu mrežu) i pogledajte koju IP adresu je dobio. Nažalost morati će te formatirati memorijsku karticu. Ovaj program nema problema formatirati bilo koju karticu. LG mobitela, bez obzira izbrisati, formatirati ili ih. Autor: Digitalni Svijet Objavljeno: rujan 07. Koji mobitel ima najbolji signal i zašto dolazi do pucanja signala.


Zanima vas kako formatirati USB memoriju?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.