utorak, 27. prosinca 2016.

Kako prodati dionice ht

Kako prodati dionice ht Da bi se dionice mogle prodati, potrebno ih je s računa u Središnjem. E sad, ako ih želiš prodati, trebat će ti broker. Preskoči na odjeljak Kako prodati dionice?

Kako prodati dionice ht
Uvjeti: Postali ste naš klijent i registrirali ste dionice. Kontaktirajte svoga brokera koji će Vam izložiti nalog na. Na kućnu adresu ćete dobiti potvrdu o broju kupljenih dionica, svoju oznaku investitora i brojčani PIN.


Taj PIN vam je neophodan ukoliko želite prodati dionice. Dionice su već prejeftine, a prodaja bez reklame na dražbi na Burzi opasna igra. Najava države da ide u prodaju 3,49 posto HT-a, odnosno. STATUS TRGOVANJA, PRODAJA, NAJNIŽA, PROMJENA. Da li da dionice HT prodajem preko PBZ investitora ili preko Prve generacije? Hoće li se i kada silni trud i očekivanja vezana uz dionice T-HT-a. Poštovani prijatelji Danas sam nakon 4 godine čekanja dobio rješenje o dodjeli dionica HRVI.


Piše od koje firme sam dobio koliko dionica i. HT-R-A - Hrvatske telekomunikacije d. Ne ideš prodavati takav paket dionica usred ljeta, dok su svi još u nogometu, razmišljaju o.

Kako prodati dionice ht
Dionice HT-a u javnoj ponudi prodavat će se po cijeni od 265 kuna. No, kako je i država dioničar 1,78 posto dionica HT-a, prodajom je moguće da se kupci „poskliznu“ kupnjom – bude li Društvo „Potrošač“ „izbilo“ svojih 150. Kako i gdje mogu kupiti ili prodati vrijednosne papire? SKDD će u odnosu na dionice provesti samo ono razvrgnuće u kojem je količina navedena cijelim. Promet, Najniža, Najviša, Kupnja, Prodaja. ISIN: HRHT00RA0005 Djelatnost: JB 6110, Zadnja:. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. Posjedujete dionice, ali ne znate koji je postupak prodaje dionica.


U postupku prodaje dionica prije svega potrebno je izabrati brokersku kuću. Udruga Potrošač zatražila je od CERP-a da se odgodi javna dražba dionica HT-a jer smatraju da javnost nije obaviještena o pravoj vrijednosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.