četvrtak, 29. prosinca 2016.

Kalkulator bodova za srednju

Kalkulator bodova za srednju Kalkulator bodova za srednju Kalkulator; Programi škola; ePredstavljanje škola. Gimnazijski program ili strukovni program u. Dodatni bodovi za upis u srednju školu 2016. Ovaj kalkulator računa bodove za upis u srednje škole. Za točan izračun je potrebno popuniti sva polja. Rang liste za upis u pojedinu srednju školu možete naći. NE ZNATE KOLIKO BODOVA IMATE ZA SREDNJU? Upisi u srednje škole - Računanje bodova potrebnih za upis u srednju školu, primjeri, pravila.


Prosječni broj bodova upisanog u program. Na web stranici Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade postavljen je online kalkulator za računanje bodova za upis u srednje škole. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Više ni sami ne znate kako izračunati bodove za srednju školu. Proveri koliko imaš bodova - upiši prosečne ocene na kraju razreda, za. Ukoliko znaš koliko je bodova bilo potrebno prošle godine za školu ili smer koji želiš. Ukupan broj bodova zavisi od proseka u poslednja četiri razreda osnovne škole kao i od zaključenih. Najkompletnija baza svih podataka potrebnih za upise u srednje.


U ovaj program Vi unesete svoje ocjene u predviđena polja i onda vam program izbaci prosjek i broj bodova. Online kalkulator: Izračunajte bodove za upis u srednju školu Klix. Online testiranje vam je omogućilo da proverite svoje znanje pred prijemni, a ovaj kalkulator će vam omogućiti da orijentaciono proverite koliko bodova vas deli. Vas da je na web stranici Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade postavljen on-line kalkulator za računanje bodova za. BODOVNI PRAG - NEMA BODOVNOG PRAGA ZA UPISE U SREDNJU ŠKOLU. Nova formula izračuna bodova izgleda ovako: Prosjeci svih zaključnih ocjena.


Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku. Ovdje možete preuzeti Tablicu bodova koji su bili potrebni za upis u. Uneti srednje ocene za razrede: (u obliku x.xx (tačka, ne zarez) npr 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.