četvrtak, 29. prosinca 2016.

Led svjetla za kotače bicikla

Led svjetla za kotače bicikla Prodaja svjetala i bljeskalica za bicikle. Vidjeti i biti viđen, vaša sigurnost na biciklu ovisi o tome. Oprema za bicikle po povoljnim cijenama!

Led svjetla za kotače bicikla
Pregledajte široku ponudu opreme za bicikle na našoj we trgovini! Ima različite LED diode u redu koje se pale izmjenično i pri okretanju kotača stvaraju. Lampa lampe T6 svjetlo biciklo svjetla led OD 5KM +. SVJETILJKA RUČNA BNTION 700 1 LED CRNA.
Led svjetla za kotače bicikla
ZADNJE SVJETLO CRVENO 3X LED NA NOSAČ TERETA TORCH. Gripovi, gume i zračnice, kočnice, kotači, lanci i kazete, mjenjači, nabe.


LED žarulje Modovi rada: bljeskanje - nasumično - brzo treptanje. Jačina svjetla - LED 8 Lux Posebna leća Booster za bolje usredotočenje zrake svjetlosti. Na volan montirajte svjetlo sa širim i jačim snopom, koje ce osvjetljavati ispred bicikla i davati okvirnu 3D predodžbu staze. Prednje i stražnje svjetlo, nosač za lampu i ostala oprema. Pogledaj ponudu i usporedi cijene svjetla za bicikl. Svjetla za bicikl, halogene i LED lampe. LED DIODA - SENZOR ZA POKRET I SVJETLO - pali se samo noću i.

Led svjetla za kotače bicikla
Ponuda uključuje paket od 2 LED kapice za ventile za bicikl, motor ili.


Senzori za svjetlo i pokret se pale automatski po slabom svjetlu i pri okretanju kotača. Led svjetla postavljaju se na kotače bicikla, motora ili čak i automobila. Od dynama u nabi me odbija cijena preslagivanja kotaca, novih zbica itd. Prikažite obostrano na kotaču svog bicikla sliku koju želite u 48 načina. Namijenjeno za veličinu kotača 24-incha i veće. PREDNJA BLJESKALICA, GUMIRANA 2X LED. Upozorenje: Posljednje na skladištu!


Prednje led svjetlo Ø60,u kompletu sa baterijama 4×3AAA. Set prednje i stražnje svjetlo za bicikl. LED prednja lampa s funkcijom stalnog svjetla i bljeskanja. LUX 5LED stražnje svjetlo s opcijom stalnog svjetla. Vecernji list - Hrvatska - 2011-08-18 - Front Page -. LED svjetla za kotače bicikla učinit će bicikliste vidljivijima po noći. Ovisno o vašoj potrebi svjetla za bicikle se dijele na bljeskalice i na svjetla koja zapravo osvjetljavaju cestu ili put.


Biciklisti su vrlo ugrožena skupina vozača.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.