subota, 17. prosinca 2016.

Lektira za 3 razred miševi i mačke naglavačke

Lektira za 3 razred miševi i mačke naglavačke MIševi mačke naglavačke zbirka je pjesama o zgodama mačke i miša. Svidjet će se i najmlađima i onima nešto starijima. Napisao je brojne zbirke pjesama i knjige za djecu i mlade.

Lektira za 3 razred miševi i mačke naglavačke
CJELINE: Jedna je mačka mnogo jela, Jedna je mačka mnogo pila, Jednu su mačku zvali. Pronađi u pjesmi riječi koje se rimuju sa. Na kraju cijele lektire napiši pjesniku pismo i napiši kako ti se svidjela knjiga koju. Pišite nam zanimljivosti iz svoga razreda, surađujte s nama. Namijenjen je učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.


Knjigeknjige za djecu miševi i mačke naglavačke. Milkica Jurjević pažljivo smo slušali Tajanu Kovač, pričali o pročitanom i. Pjesnik je također naglasio, u jednom intervjuu s učenicom osmog razreda osnovne škole, da radije prevodi pjesnike nego prozne pisce što znači da je. MIŠEVI I MAČKE NAGLAVAČKE - Skraćeno ilustrirano izdanje. RAZRED (izabrati 5 djela, obvezno prvo) 1. Ovo su redovi za lektiru trećeg razreda osnovne škole koji će možda i danas. Izabrati najmanje 7 djela, obvezno prva dva.

Lektira za 3 razred miševi i mačke naglavačke
Luko Paljetak je stvaraoc najjače poezije za klince.


Hugh Lofting : Pripovijest o doktoru Dolittleu; 6. Dubravko Horvatić : Grički top ( 3. razred PŠ ); 7. Macan je glavni lik u pripovjetki, ima 10 godina i završio je 3 razred. Morala sam- to nam je bilo za lektiru u petom razredu. Nismo se davno tako ismijali kao nekidan kad smo posudili Luku Paljetka, miševi i mačke naglavačke. Edukativni CD Čista Petica III namijenjen je učenicima 3. LEKTIRA U TREĆEM RAZREDU – primjeri: EZOPOVE BASNE. Napiši basnu u kojoj sve riječi počinju istim slovom. Popis obveznih naslova školske lektire za 3. Paljetak, Luko: Miševi i mačke naglavačke; Pilić, Sanja: E baš mi nije žao; Pilić, Sanja: Hoću i ja; Pilić.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.