utorak, 6. prosinca 2016.

Miš ventil funkcija

Miš ventil funkcija Nalazi se u blizini peci i kroz njega ide odvod i. Mješajući ventil mora iz kruga peću u radijatorski krug dodavati vruću vodu. Nije bitno hoće li biti u vrućoj ili hladnoj grani, ali je bitno imaš li.

Miš ventil funkcija
Elektroničko upravljanje i regulacija u sustavima grijanja. Ms TSV3 termostatski miš ventili - Tehno-dom d. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoTermostatski miš ventili DN 25; 55, 65 i 77 stupnjeva, 3 unutarnja navoja, 1. ESBE cijena, miš ventil troputi cijena, mješajući ventili za centralno grijanje, ventili za spremnik četveroputi ESBE cijena, miš ventili cijene ESBE.
Miš ventil funkcija
Miš-ventil vrši miješanje vode iz kotla i ostalog sistema. Troputni ventil služi da ugrijanu vodu iz izvora (kotla) usmjeri u pravac A ili u pravac B. Planiram da ugradim na celicni kotao 4-putni rucni mjesajuci ventil.


SubscribeSubscribedUnsubscribe 669669. II▻Digitalna regulacija grijanja - Automatika za miješajući (miš) ventil OVO NIJE SAMO JOŠ JEDAN TERMOSTAT! To ti je cetveroputni mis ventil i koristi se recimo ako u peci imas temp. Funkcija broj 2: Sprečavanje stvaranja kondenzata. Njegova funkcija je da meša vodu koja izlazi iz kotla i onu koja se. ESBE-MIŠ VENTIL 3-putni VRG 132, 1" - vanjski navoj.

Miš ventil funkcija
ESBE-ARA 671 MOTORNI POGON ZA NAVOJNE MIŠ VENTILE NO20 - NO50. Elektronski mješajući ventil se koristi u sistemu za centralnu proizvodnju i distribuciju sanitarne tople vode.


Ventil je projektiran da osigura i održava. Trokraki mešni ventil koristi se u centralnim sistemima regulacije grejanja mešajući vodu koja dolazi iz kotla sa vodom iz. Senzor temperature vode B1 signalizira da ima vrele vode u gornjoj cijevi i to pali pumpu Q2 i dovodi miš ventil Y1 u funkciju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.