utorak, 6. prosinca 2016.

Croatia tehnički pregledi uprava

Croatia tehnički pregledi uprava Saznajte sve o uslugama koje pružamo u našim stanicama za tehnički pregled. OIB; Adresa; Telefon; Telefaks; Web. Tvrtka Croatia-tehnički pregledi danas je u Rijeci otvorila novu stanicu za.

Croatia tehnički pregledi uprava
Održavanje i popravak motornih vozila; 60. Ostale prateće djelatnosti u kopnenom prijevozu. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti.


Pogledajte i druge subjekte koji nude slične.

Croatia tehnički pregledi uprava
CROATIA TEHNIČKI PREGLEDI" – Metanska 5, 44320 Kutina, F. CROATIA osiguranje danas je u Virovitici otvorila novu stanicu za tehnički pregled vozila. Na tehnički pregled vozila i u Kaštela. Stanice za tehnički pregled vozila koje izdaju potvrdu o stanju brojača kilometara na prethodnim redovnim tehničkim. H-008, STP "CROATIA-TEHNIČKI PREGLEDI", Kutina. Uprava i Odjel za opće, pravne i kadrovske poslove. Auto-Info - Nova stanica za tehnički pregled vozila u Buzinu.


Riječ je o najsuvremenije opremljenoj stanici za tehnički pregled u cijeloj regiji. Ovaj posljednji paket dionica članice uprave Ide Laić donedavno je držao.

Croatia tehnički pregledi uprava
Uprave CROATIA tehničkih pregleda Bernard Mršo. Podaci iz OKCP i Evidencije dojava, policijska uprava Virovitičko-podravska. Brodu otvaramo još jednu, novu stanicu za tehnički pregled vozila. IZVJEŠĆE UPRAVE O FINANCIJSKOM POLOŽAJU I ANALIZA REZULTATA. Croatia osiguranja ne može komentirati odluku Vlade o privatizaciji, istaknuli.


U procesu gradnje stanice za tehnički pregled vozila Croatia. Croatia tehnički pregledi, a Ivan Luburić, dosadašnji vršitelj. Uprava CO donosi odluku o davanju ponude za natječaj. S tog mjesta kasnije je smijenjen nakon promjena u upravi CO-a. Stanicu za tehničke preglede je otvorio predsjednik uprave Croatia. Kao prvo, Staško Adlešić je član Uprave tvrtke "Croatia - Tehnički pregledi d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.