utorak, 27. prosinca 2016.

Poni konji prodaja

Poni konji prodaja Konji pony prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: pony konj. Prodaja konja, kobila, poni konja u malim oglasima sa slikama i cijenama domaćih životinja.

Poni konji prodaja
Ukoliko želite da obradujete Vaše najdraže novim, posebnim, drugačijim kućnim ljubimcem u ponudi imamo slatku poni ždrebad i prelepe poni konje! Kupujete ili prodajete šetlandski poni konje? Farmia je mesto broj 1 za kupoprodaju konja, kobila i ždrebadi šetlandski poni rase.


Na prodaju poni setland ždrebe, staro 8 meseci, muško.

Poni konji prodaja
SubscribeSubscribedUnsubscribe 8888. Oglejte si našo ponudbo in si izberite ustrezno pasmo konja! Prodam 2 poni kobili, obe prepuščeni, ena ujahana, možna menjava za toplokrvno kobilo. Požarevačka ergela “Ljubičevo” objavila je u lokalnom nedeljniku “Reč naroda” oglas za prodaju dva ždrebeta, rasa poni i lipicaner. Konji i kobile, ždrebe, lipicaneri, poni.


Prodajem poni konjica od godunu i 9 meseci. Ukoliko ste zainteresovani da postanete vlasnik nekog od ovih plemenitih konja, u ovom odeljku možete pogledati ponije koji su trenutno na prodaju. Mali oglasi za prodaju, kupovinu i razmenu grla i pojedinačne opreme. Poni konj na prodaju, pastuv, ima 2 godine.

Poni konji prodaja
Prodaja se izključno zato, ker je žrebec in žrebca za prepust že imamo. Javi mi se na pp, ima moj drugar za prodaju. Konja-kasača voznega, poni kobilico. Već smo navikli da se na stranici Pik.


Oglas je smješten u kategoriju “konji”, a ponuđena je i zamjena, piše. Konji su odavno bili jedna od najvažnijih domaćih životinja koja se uzgaja u vrlo. Konji visine do 146,5 cm nazivaju se poni, a oni visoki do 145-148 cm su mali. Daje konja za 7000 kuna, ali može i građevinski materijal. Ako su vam draži manji primjerci, prodaje se i poni kobila, i to za 3500 kuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.