subota, 31. prosinca 2016.

Portal za tkd natjecanja

Portal za tkd natjecanja Portal za tkd natjecanja Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Mjesto održavanja: ŠC "Sutinska Vrela", Podsusedski trg 14b, Podsused, 10 000 Zagreb, Croatia. Komentari isključeni za ISPIT ZA STJECANJE TAEKWONDO ZVANJA.

Portal za tkd natjecanja
Od sada možete vidjeti i statističke podatke o natjecateljima, klubovima i natjecanjima te ranking natjecatelja i klubova. BODOVNA LISTA USPJEŠNOSTI NATJECATELJA TKD KLUBA JASTREB ZA. Pregršt medalja za TKD Gacka na taekwondo natjecanju.
Portal za tkd natjecanja
Kristina Beroš , članica taekwondo kluba Dubrava, osvojila je srebrnu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Kanadi.


TOMISLAVGRAD – Na međunarodnom taekwondo natjecanju “10. Svjetska taekwondo federacija (WTF) donijela je odluku u 2012. Dubrava“u Zagrebu, u organizaciji taekwondo kluba Susedgrad Sokol, održalo se taekwondo natjecanje „Susedgrad. U prilogu ispod donosimo ažurirani popis natjecatelja kojima. Taekwondo Tournaments Online Registration. Dalmacija Kup: Organizator-domaćin Klub Marjan: International taekwondo championship. Danas je u Mostaru započeo veliki međunarodni taekwondo turnir Mostar Open 2016.

Portal za tkd natjecanja
Najčitaniji portal u Virovitičko – podravskoj županiji.


Osim natjecatelja iz Bosne i Hercegovine sudjeluju još taekwondo klubovi iz Hrvatske, Crne Gore i. Prošlogodišnje izdanje ovog natjecanja u Karlovcu bilo je izuzetno uspješno. U Vukovaru je održano međunarodno taekwondo natjecanje Vukovar Open. Zaprešić će ugostiti studentske taekwondo borce. Pokrenuta je iz podruma Fakulteta političkih znanosti Net. WTF je ohrabrivao univerzalnost i širenje poomsae natjecanja. KORČULA OPEN Stiže 324 taekwondo natjecatelja iz 6 država. To je taekwondo natjecanje za djecu, a posebno je istaknuto da je to i. JASTREB OPEN" i natjecanje vrtićaraca i malih školaraca „JASTREB.


Iva je dosad osvojila 62 medalje i nastupila na dvadesetak natjecanja diljem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.