subota, 17. prosinca 2016.

Pretraga vozila po broju šasije

Pretraga vozila po broju šasije Pretraga delova po broju šasije je novina koju smo uveli na naš sajt i još uvek je u. Provera porekla vozila u centru za motorna vozila. Ako nije tajna, koliki broj skidanja ostvaruje aplikacija Traži Auto!

Pretraga vozila po broju šasije
Osnova podataka o vozilu jest broj šasije, što je u Republici. Usluga Fina info šasija omogućuje vam primanje informacije, u realnom. Upisali ste pogrešan broj šasije odnosno vozilo s navedenim brojem šasije ne postoji. Pošto sam skoro rešio da je kupim kontaktirao sam jednog tipa preko interneta kojem sam dao broj šasije.
Pretraga vozila po broju šasije
Ukoliko je provera moguća u koloni "provera" stoji "da".


Moguce je otici licno i na osnovu broja sasije proveriti VW auto. VW da provjeri vin broj, znaci samo. Po broju sasije se na izuzetno malom broju automobila moze ustanoviti. Ovaj centar ne može da proceni realnu kilometražu, ali može da utvrdi da li je broj šasije prekucan ili ne. Ako mi odgovorite sa ne, ne morate ni pojašnjavati, po odgovoru uplatio bih. Unesite molimo Vaš identifikacijski broj vozila (VIN) kako biste došli do Vašeg. Identifikacijski broj vozila je 17-znamenkasti broj koji možete pronaći u Vašoj. Na tehnickom doneses oznaku tablice i broj šasije i 20kn i dobijes kilometrazu.


Pretraga vozila po broju šasije
Mislim da ovo u ovlastenom servisu nece bit problem ako je vozilo redovno. OS koja će vam reći gdje je neko vozilo osigurano, njegov broj šasije. Isto tako je moguće pretraživati tablice po narudžbi npr. Moze li se i gde na netu proveriti koji je motor ubacen i koje je vozilo sa upitanim brojem sasije. Kao za inat,nema renaultovih vozila na ovom sajtu a kod renoa. Pokrivenost tržišta vozila za koje je moguć VIN upit je 70%.


Modeli vozila za koje je omogućen upit po broju šasije: Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Porsche.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.