nedjelja, 18. prosinca 2016.

Prodaja električnih automobila

Prodaja električnih automobila Elektro automobili na struju i baterije. Njemački proizvođač luksuznih automobila BMW namjerava u 2017. Lani je 15,5 milijuna kuna razgrabljeno.

Prodaja električnih automobila
Nekoliko vlada je ponudilo političke i gospodarske poticaje za prevladavanje postojećih zapreka, promoviranje prodaje električnih automobila i za financiranje. Od opskrbljivača električnom energijom očekuje se da pod svaku cijenu nastave. Njemačka planira ukinuti prodaju automobila s unutrašnjim izgaranjem. NEVO nije usporediv sa električnim automobilima N1 kategorije, jer je višestruko pristupačnije cijene.


Prodaja električnih automobila
Tako se električni četverocikl Nevo već prodaje u mnogim europskim zemljama u kojima je cijena do 15. Kako takva u Hrvatskoj ne postoji, ni Leaf kod nas nije u prodaji. Primjera radi, gradski automobil na električni pogon, Zoe, u Francuskoj stoji. Kineski električni autobusi na liniji 1E od Belvila do Vukovog. Pre nekoliko godina je država sa 100. Prodaja električnih automobila i njihova ponuda na tržištu bilježe rast iz godine u godinu.


Time je nastavljen snažan tempo rasta prodaje iz prethodnog mjeseca kada je. Europi porasla je za čak 117,9 posto. Prema podacima Europskog udruženja.

Prodaja električnih automobila
Mitsubishi i-MIEV je prvi serijski električni automobil na svijetu. Gledajuči u ovom trenutku nađe popularne oglasnike automobila, nismo pronašli niti jedno električno vozilo na prodaju, primarno zato što takva vozila još nisu. Ako ste mislili kako će SAD biti „leglo“ za prodaju električnih automobila, onda ste se prevarili. Europa je ta koja prednjači u potražnji za.


Vijesti i tekstovi koji sadrže pojam električni automobil na portalu Klix. On nije pobornik teorija zavjere, koje tvrde da naftni lobiji koče razvoj i prodaju električnih automobila. Njegovo je mišljenje da je tek sad došlo vrijeme da se. U pokušaju da električni automobili budu dostupni većem broju ljudi, kompanija Tesla počela je prodaju sedan “Model S” automobila po nižoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.