subota, 24. prosinca 2016.

Provjera vozila po šasiji

Provjera vozila po šasiji Usluga Fina info šasija omogućuje vam primanje informacije, u realnom vremenu, o teretu na svim vozilima iz Upisnika u Hrvatskoj putem mobitela 24 sata. Tu morate paziti na razne detalje procedure – papiri, stanje auta, provjere itd. Sigurno ste čuli za situacije, ako se već niste i sami u njoj našli, gdje se izuzetno atraktivan automobil u odličnom stanju kupi po povoljnijoj cijeni, a novi. Dovoljno je tek imati mobitel i saznati broj šasije vozila. Odlazna poruka bit će vam naplaćena po standardnom cjeniku vašeg mobilnog. Evo baš nešto gledam po intenetu dali postoji stranica na kojoj se može pomoću broja šasije saznat povijest auto ne mislim na sevisne.


Bilo gdje, bilo kada i bilo tko može saznati sve o vašem automobilu. Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. Osnova podataka o vozilu jest broj šasije, što je u Republici Hrvatskoj. Slanjem broja šasije SMS-om saznat ćete ima li vozilo teret. Istu provjeru možete besplatno napraviti i na internetu, u Upisniku založnih prava pokretnina. Unesite molimo Vaš identifikacijski broj vozila (VIN) kako biste došli do Vašeg. Ovdje možete dobiti obavijest o osiguranju od automobilske odgovornosti vozila registriranih u Republici Hrvatskoj. Kada netko drugi potraži to vozilo putem HR Auto Info aplikacije, dobit će.


OS koja će vam reći gdje je neko vozilo osigurano, njegov broj šasije, godinu. Isto tako je moguće pretraživati tablice po narudžbi npr.

Provjera vozila po šasiji
Aplikacija omogućuje pregled informacija o proizvođaču i tipu vozila, zemlji podrijetla, godini proizvodnje, broj osiguranja itd. Modeli vozila za koje je omogućen upit po broju šasije: Audi, BMW, Ford. Prvo mjesto po broju prodanih aplikacija u internetskoj trgovini App store. Dobra stranica za provjeru vozila da li je ukradeno.


Prodaja rabljenih vozila još je u gorem stanju, a s obzirom na porast broja. Osnovna provjera automobila košta 150 do 200 kuna, a reći će vam o vozilu. Nažalost, kod nas ne postoji način da prema broju šasije saznate u. Osim što vam olakšava servis vozila, myOpel ima i individualne ponude koje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.