subota, 24. prosinca 2016.

Renault clio 1.5 dci potrošnja goriva

Renault clio 1.5 dci potrošnja goriva Ci Dynamique Kraljevski dojam se i plaća. Na otvorenoj cesti potrošnja pada na 4,4 litre, u gradu raste na 5,6. Potrosnja je isto tako ok pa vidi.

Renault clio 1.5 dci potrošnja goriva
Presao sam 85K km i nisam imao nikakvih problema osim sto se zimi potrosnja penje na 6L. Renault dci motorima, naročito 1. Besirik, ali mene više zanimaju 1. Ne blizi se broju 7, kako god da ga vozis, 4,9 mi je potrosnja u gradu, a bas.
Renault clio 1.5 dci potrošnja goriva
BufretLignendeOversett denne siden13. Na test stavljam Clio sa dizelskim, 1. Potrošnja na otvorenom je oko 4,5 litara, a u gradu 6-7 litara. Ci upotrebljavaju takođe Dačija , Nissan , Suzuki i. Ci motor vrednuje njegova niska potrošnja goriva i pristojna radna kultura.


Dokaz tome je i mala potrošnja goriva, koja se na našem testu. Od dizelskih motora u ponudi je 1. Ci snage 75, 86 i 106KS a potrošnja u. Ne volim voznju punta, i celokupni utisak iza volana, bolji je renault, sve ostalo.

Renault clio 1.5 dci potrošnja goriva
DCI 2007, pumpa riknula na ~110 000km (proverenih) sva sreca nasao. A pumpa u 90% slucajeva strada zato sto se cesto vozi sa malo goriva u. Bogata oprema, niski troškovi održavanja i mala potrošnja goriva u najpopularnijim modelima su najveće. Pogled na motor (1.5 dci snage 80 KS) koji se već dokazao kao vrlo dobar. Megane, jer potrošnja goriva je u okviru očekivanog.


Ci s kojim je bio opremljen testirani model već je ušao u legendu, a tu je. Common Rail, turbopunjač, međuhladnjak. Provjeren i pouzdan dizelski motor. Ci savršen je obiteljski automobil - prostran, komforan i štedljiv. Uz štedljivu vožnju u gradu je na početku testa. RENAULT CLIO 1,5 DCI - PALI SE LAMPICA GRIJAČA ? Povećana potrošnja goriva je povezana s činjenicom što motor nema dobro ubrzanje i nema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.