utorak, 6. prosinca 2016.

Servis alternatora

Servis alternatora Cijenu za alternator ne znam,meni je popravak anlasera naplatio 550 kn. Alternator problem - lampica svijetli - Stranica 4 - Forum. Spremljeno u privremenu memorijuPopravak anlasera i alternatora.

Servis alternatora
U svojim uslugama nudimo i reparaturu starih alternatora. Isto tako u ponudi imamo velik broj repariranih alternatora. Krepao mi alternator na ford focusu. Dijagnosticirali u ovlastenom servisu.


Servis alternatora
Imate li kakve preporuke za auto elektricara? II▻servis anlasera i alternatora vrsim servis svih vrsta anlasera i alternatora za sve. Prije 6 dana - Robi Remont Zagreb, Slunjska 34,Trešnjevka vrši reparature alternatora i elektropokretača. Brzi i kvalitetni popravci u jednom danu. Prvo sa alternatora skinemo remenicu. REGLER je istovremeno spojen i na stator i rotor alternatora. Autolelektro servis Bane - Beograd, Vracar, Branka Krsmanovica 16.


Valeo alternator repair part 2 slipring change. Autoelektro servis BANE, popravka anlasera i alternatora.

Servis alternatora
Cijena popravke anlasera ili alternatora košta od 10 do 20 KM zavisno od težine kvara. Dijelovi za alternatore: Regleri, diode, četkice, klizni prstenovi, reparatur sesovi - Cjenik sa slikama. Kada je u pitanju alternator, kako bi ste mogli da ustanovite kvar. AUTO SERVIS ISKRA ALEKSANDAR KALUĐEROVIĆ Beograd, Auto električari Beograd.


Veliki izbor i NAJNIŽE CIJENE ANLASER i ALTERNATOR. Redovni servis anlasera u koji ulazi pregled rotora, četkica, ležajeva. Prodaja alternatora i anlasera i njihovih dijelova dio je djelatnosti koju obavlja tvrtka OREŠKOVIĆ. U drugom Renault servisu, gdje sam na kraju i napravio veliki servis to mi nisu mijenjali uz obrazloženja da je remenica alternatora s kvačilom. Zamena: diodne ploče, reglera, ležajeva, rotora, statora, remenice, kolektora, nosača četkica, četkica i dekle. Bok ljudi,moze li mi ko reci cijenu repariranja alternatora,i dali je bolje da nadjem neki polovni ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.