ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

Simptomi losih svjecica

Simptomi losih svjecica Poznate li tajne starih majstora i znate čitati izgled svjećice, možete postaviti. Svjećice su jedna od najviše neshvaćenih komponenata motora. Moguće je da se radi o istrošenim svjećicama, začepljenim dovodima goriva ili o lošem filtru za ulje.

Simptomi losih svjecica
U tom slučaju ne želite se zaputiti u. Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim sagorijevanjem. Kad na motoru nagori ili pregori ispušni ventil - javljaju se baš simptomi kao tvoji. Zanima me koliko mogu trajati svjećice na automobilu i DA LI SVJEĆICA KAD CRKNE NERADI 100% ILI.


Simptomi losih svjecica
Moze biti do kablova,svjecica i do goriva ali cisto sumnjam da ti je katalizator otisao. SIMPTOMI: Motor teže startuje; nemiran prazan hod; loše ubrzanje; izostanak. UZROK: Suviše hladna svećica (previsok toplotni broj); prebogata smeša;. Kako provjeriti kablove za svjećice. Nije loše ni u mrklome mraku otvoriti haubu i vidjeti ima li svjetlosnih efekata od strane kablova. Kako znati kada treba promjeniti svjećice, ima li nekih simptoma koje se. Prvo treba pogledati boju i stanje porculanskog dijela svjećice. Njegova boja može mehaničaru reći u kakvom je stanju motor, a to je jako.


Na gornjoj skici, prikazana je tipična svjećica današnjih benzinskih motora sa.

Simptomi losih svjecica
Svaki od gore navedenih primjera, biti će uzrokom loših performansi motora. U takvoj situaciji, svjestan loše simptoma paljenje zavojnica može. Međutim, tu postoje neke nove modele, pri čemu svaka svjećica ima. Demistifikacija sustava za paljenje (bobine, kablovi, svjećice) Autoplin. Sve se odigralo u tjedan dana, od prvih simptoma pa do toga da se. To stanje, osim da je svećica ispravna, pokazuje i da je paljenje.


Mogući razlozi - loše podešeni rasplinjači ili ubrizgavanje goriva daju. Sad pod zanje zbog losih svjecica auto mi je ujutro na prvom. Zamjena svjećica nekada je spadala u osnovne poslove svakog vozača, no, vremena se mijenjaju, pa su tako u novijim motorima svjećice tako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.