petak, 30. prosinca 2016.

Tečaj za viličara cijena

Tečaj za viličara cijena Trajanje programa: 150 školskih sati. Voditelj programa: Ivan Đulvat. Popusti: sve o popustima pročitajte OVDJE.

Tečaj za viličara cijena
DOPUNSKI TEČAJ ZA PRIJEVOZ KLASE 1, 300,00 kn, 75,00 kn, 375,00 kn. Cijene za izvođenje programa VOZAČ TRAMVAJA i INSTRUKTOR VOŽNJE NA TRAMVAJSKIM VOZILIMA odredit će se. RUKOVATELJE VILIČAROM UPIS U RADNU KNJIŽICU!


Program osposobljavanja za rukovatelja viličarom.

Tečaj za viličara cijena
Osposobljavanje za poslove rukovoditelja viličara i poličara. Uvjet za pohađanje: Završena osnovna škola. Isprave potrebne za upis: svjedodžbu o završenom. Sudionici osposobljavanja su osobe koje se trebaju osposobiti za poslove upravljanja i rukovanja sa svim vrstama viličara. Zbog toga je program sastavljen od. Razlikovati dijelove i sklopove viličara te objasniti njihove funkcije. Pregledati viličar prije puštanja u rad te ga pripremiti za rad.


Potrebni dokumenti: Osobna iskaznica; Vozačka. Za viličara, bagere, rovokopače i sl. Pripremni tečajevi za polaganje stručnih ispita. Rukovatelj radnim strojem može biti rukovatelj viličarom, rukovatelj auto-dizalicom, rukovatelj rovokopačom, rukovatelj utovarivačem, rukovatelj hidrauličkom. Nudimo programe stručnog osposobljavanja iz raznih obrazovnih sektora. Kliknite na jedan od sektora kako bi dobili popis programa osposobljavanja. Tečajevi informatike za djecu i umirovljenike Informatički tečaj za učenike (1.r. do 4. r.).


Tečajevi i radionice se organiziraju nakon formiranja grupa do potrebnog broja polaznika. B kategorije (za rukovatelje bagerom i viličarom). Osnovno obrazovanje odraslih, svjedodžba, konzultacije i ispiti, za polaznike. Uspješnim svladavanjem ovog programa stječu se znanja za stručno obavljanje zadaća rukovanja viličarom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.