srijeda, 14. prosinca 2016.

Uredba o naknadama troškova za službena putovanja fbih

Uredba o naknadama troškova za službena putovanja fbih Uredba o naknadama troškova za službena putovanja fbih SN FBiH, Dokument, Tip, Godina, Link. Uredba o naknadama troškova za službena putovanja (Neslužbeni prečišćeni tekst). Dnevnice za službena putovanja u inostranstvo i dnevnice za službena.

Uredba o naknadama troškova za službena putovanja fbih
Utvrđen Prijedlog zakona o upravljanju razvojem u FBiH. Nova uredba o naknadama troškova za službena putovanja objavljena je u Sl. Stavlja van snage sada već „staru „ uredbu koja je bila objavljena u Sl.
Uredba o naknadama troškova za službena putovanja fbih
O NAKNADAMA TROŠKOVA ZA SLUŽBENA PUTOVANJA. Vlada FBiH povećala sebi dnevnice za službena putovanja.


Uredbom o naknadama troškova za službena putovanja, koju je donijela Vlada. Dnevnica za službeno putovanje u zemlji iznosi 25,00 KM i ona se. VLADA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE ODLUKU O. Vlada Federacije BiH danas bi trebala izmijeniti Uredbu o naknadama troškova za službena putovanja, koja je donesena 3. Zakona o porezu na dohodak uređuje se oporezivanje odnosno. U Službenom listu FBiH broj 52 koji je objavljen u srijedu 6.

Uredba o naknadama troškova za službena putovanja fbih
Uredbe o naknadi troškova za službena putovanja s postojećim. Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine“, broj:. Ustavnog suda FBiH jer odluke koje se odnose na Zakon o državnoj.


Opšti kolektivni ugovor za teritoriju FBiH. Prema Uredbi o naknadama troškova za službena putovanja. Izmjenjena i dopunjena Uredba o uslovima i načinu plaćanja gotovim novcem. Vlada je na sjednici izmijenila Uredbu o naknadama troškova za službena putovanja i iz. BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I. Naknada troškova službenog putovanja, naknada troškova za odvojeni život od porodice i. Ovim Pravilnikom utvrđuju se vrste i visine naknade za službena putovanja, kao i. Pravilnikom o naknadama troškova za službena putovanja Sindikata hrvatskih telekomunikacija Mostar (u daljnjem tekstu: Sindikat) regulira se vrsta i visina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.