srijeda, 14. prosinca 2016.

Ventili za gume cijena

Ventili za gume cijena MJERAČ PRITISKA U GUMAMA DIGITALNI CARTREND. Argumentacija kupcima primetnog povećanja cena; Veće potrebe za. Postoji senzor tlaka koji se ugrađuje u gumu ili na ventil gume i koji mjeri tlak zraka te.

Ventili za gume cijena
To je razlog zašto kod svake montaže novih guma stavljamo novi ventil. Istražite cijene: Gume su jedina točka kontakta između vozila i ceste i stoga je važno da ne. Visoko kvalitetan ventil poznatog Njemačkog proizvođača ALLIGATOR! TPMS ventili (sustav za nadzor tlaka u gumama) – novo u ponudi!


Ventili za gume cijena
Novi ventili: TR413,414,418 -sa ugradnjom na naplatak, svi naplatci, 8,00, 10,00. Narezivanje teretnih guma po utoru, naplatak 19,5"-22,5", 20,00, 25,00. Kupnjom na web shopu Robnog centra ostvarujete popust od 5%, a za gotovinsko plaćanje odobravamo još dodatnih 10% u odnosu na uobičajenu cijenu u. PRODUŽETAK ZA FV 30 MMBONTRAGER 2KOM. VENTIL ZA TUBELESS KOTAČ FV BONTRAGER. Ventili iz cijele Bosne i Hercegovine. Avto gume sa niskim cijenama na jednom mjestu. U Sloveniju se može s ljetnim gumama do 15. Pri stavljanju novih guma bez zračnice (tubeless) obavezno zamijenite ventile.


Ventili za gume cijena
Nedavno mi je pukao ventil jedne gume, pa sam nadobudan otišao kupiti isti. I sa prijasnjim autima sam imao odvojeno zimski i ljetni set guma pa bih. Originalni ventili imaju cijenu maltene kao automobilska guma. Istina ima kineza ispod 100 Kn, ali što sa njima? Akcijski jeftina guma bez ugradnje ili neatraktivna cijena koja. Praćenje tlaka u gumama mora biti redovito.


Kotač je cjelina (guma, naplatak i ventil) kojem se tokom vremena prirodno smanjuje pritisak. Više od 500 modela guma iznimne kvalitete i povoljne cijene. TPMS – sustav nadzora tlaka u gumama isporučivat će se sa svim novim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.