nedjelja, 4. prosinca 2016.

Zapisnik o uništenju imovine

Zapisnik o uništenju imovine Nakon obavljenog godišnjeg popisa imovine i obveza, čelnici proračuna i. Za imovinu koja više nije za upotrebu ovlaštena osoba poduzetnika mora donijeti pisanu odluku o daljnjem postupanju (uništenju, prodaji, darovanju i dr.). Rashodovanje i isknjiženje materijalne imovine su dva različita. PRIJEDLOG ODLUKE O RASHODOVANJU OSNOVNIH SREDSTAVA l SITNOG. Primorsko-goranske županije i poduzimanje aktivnosti radi njena održavanja. Uredba o Registru državne imovine iz 2011. U odluci o rashodovanju dugotrajne materijalne imovine bitno je.


Zapisnik o uništenju imovine
Pravilnika o proračunskom računovodstvu i Računskom planu. Puli i o tome sastavi odgovarajući zapisnik. Odjelu gradske uprave za financije dostaviti zapisnik i drugu. Ovim pravilnikom o popisu imovine i obveza (u daljnjem tekstu: pravilnik) propisuju. Na temelju komisijskog zapisnika o uništenju rashodovane du- gotrajne. Uputom o obavljanju godišnjeg popisa imovine i obveza u privitku, te. Izvještaj Komisije o uništenju rashodovane opreme;. Hadžiselimoviću, predsjedniku Centralne komisije za popis imovine Prirodno-.


Zaključak o utvrđivanju prijedloga odluke o popisu imovine i obveza i. Postupak popisivanja financijske imovine i obaveza. PRAVILNIK o popisu imovine i obveza…. Grada provesti uništenje, sastaviti zapisnik o uništenju, te originalni. Fakulteta po zaprimanju vjerodostojnog zapisa o uništenju imovine. Prije upućivanja proizvoda na uništenje društvo upućuje poziv nadležnoj. Sadržaj zapisnika o preuzimanju i vraćanju predmeta i imovine propisuje. Odluku o uništenju imovine iz stava (1) ovog člana donosi direktor nakon.


Povjerenstvo o svom radu sastavlja zapisnik (evidenciju) koji sadrži:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.