nedjelja, 4. prosinca 2016.

Kamini na pelet alfa plam

Kamini na pelet alfa plam Peć na pelet Z6 6KW peći grijanje-kamini. ETAŽNA PEĆ NA PELET ALFA-PLAM GRANDE. KOTAO NA PELET COMMO COMPACT BESPLATNA DOSTAVA.

Kamini na pelet alfa plam
Peć od debelih limova sa čeličnim vratima debljine lima 2mm -Specijalno čelično ložište od vatrootpornog čelika koje omogućuje dugi vek trajanja -Kotao. Alfa plam Commo 21 peć na pelet etažna - PONOVO NA LAGERU ! Alfa Plam kamin za EG i grejemo kuću. Evo da se pridruzim druzini kaminasha i pelet-araca.


Kamini na pelet alfa plam
ALFA PLAM ŠPORETI, KAMINI I PEĆI NA PELET. Set za pelet Mareli se sastoji od kotla Mareli Calisto, gorionika EasyPel i rezervoara za. Kotlovi i kamini na pelet predstavljaju jedan od najefikasnijih vidova grejanja. Kamin na pelet Mareli PS30(30KW) 144. Specifikacija proizvoda: Kapacitet rezervoara za pelet 23 kg. Kategorija: Kamini i peći na čvrsta goriva. FISOV pelet koji je 320 KM paleta - 1050 kg što bi reklo tona 305 KM. Razvedeno je grejanje na kamin (gore navedeni).


Alfa-Plam kotao na pelet Commo Compact. Stolice peć na pelet ugradbeni kamin kaminski uložak betonska galanterija kamini grijanje tuš kabina peć na drva. Peći na pelete, pelet, prodaja, servis, ugradnja, centralno grijanje. Izvodimo priključke u inox i hladno valjanom limu za sve peći i kamine na pelete i drva. Pri izboru kamina dosta pažnje posvećuje se obliku i dizajnu, kako bi se. KAMIN PELETT ZA CENTRALNO GRIJANJE-OUTLET KERAMIKA VRBOVEC.


Peć alfa plam na drva,korištena 3 mjeseca povremeno. Ponuda obuhvata peći i kamine, a odabir je vršen po kvalitetu, praktičnosti i samom. Peč izdelana iz debele jeklene pločevine, z jeklenimi vrati debeline 2 mm. Imamo u ponudi sve tipove pelet peci kotlova i kamina na pelet novih i potpuno. Prodaja servis i ugradnja peći na pelet i kamina. Kamini na čvrsto gorivo i peći na čvrsto gorivo (peći na drva, peći na ugalj) 3. Kupila sam sporet alfa 90 na pelet, nisam zadovoljna, hoću da je vratim,evo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.