petak, 30. prosinca 2016.

Zmajska pivovara vlasnik

Zmajska pivovara vlasnik Pronađi zmajaGdje popiti naše pivo, gdje ga kupiti na malo, a gdje na veliko? ZMAJSKA PIVOVARA logotip2-zeleni KontaktImate tulum ,a nemate točeni Pale. Iako smo prva pivovara koja proizvodi flaširano kraft pivo, nismo nikakva.

Zmajska pivovara vlasnik
Vjerojatno prva hrvatska craft pivovara. Prvo pivo skuhao je prije dvanaest godina iz gušta, a danas je vlasnik Zmajske pivovare. Da hobi, uz malo volje, i u Hrvatskoj može postati.


Njegov Porter odmah je na Ratebeeru proglašen.

Zmajska pivovara vlasnik
Mojoj sreći nema kraja," napisao je ponosni vlasnik pivovare na. Uspjeh pivovara poput Zmajske ili Nove runde ponukao je mnoge. Zmajska pivovara kuhati isključivo piva tipa ale s puuuuuno hmelja. Karla Starčevića - pivovara Ličanka radi. S ovim zanimljivim osvrtom slaže se i vlasnik Nove Runde. Naše tržište konačno su napale Craft pivovare pa slijedi nastavak priče o. Prepoznat je kao jedan od začetnika craft pivarstva u Hrvatskoj.


Andrej Čapka je direktor i vlasnik Zmajske pivovare osnovane 2014. Ceh ugostitelja tvrdi da je vlasnik kafića s tri zaposlena radnika na 300.

Zmajska pivovara vlasnik
Sigurno se pitate zašto bi nam trebala jedna čaša za Pozoj Zmajske pivovare, druga za Fireball Nove Runde, treća za Neon stout Varionice i. Posebno me obradovalo kada sam čula za craft pivovare koje su se u zadnje. Sve više mjesta nude sve ozbiljnija piva iz malih pivovara. Jedan od vlasnika mi je nabrojao ponudu craft piva: imaju piva iz Zmajske. Hrvatska gospodarska komora će novom vlasniku izdati ta- bularnu ispravu na. Intervju: Andrej ČApkA, direktor Zmajske pivovare, Zagreb.


Među proizvodima koje METRO nudi su i craft pive pivovare San Servolo te pivovara. Craft pivarstvo sužava klasni jaz između vlasnika tvornica i onih koji. Uz pivski bar vlasnici namjeravaju otvoriti restoran, coffee shop. Zmajska Pivovara, prva hrvatska craft pivara, stigla je i u Srbiju!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.