utorak, 3. siječnja 2017.

Američki orah drvo

Američki orah drvo Moje osobno iskustvo s crnim ili američkim orahom počelo je tako da sam slučajno. Drvo crnog oraha je jako traženo u industriji (namještaj, parketi i sl.). Ta vrsta (crni ili američki orah) je odlična za naše područje, brzo raste.

Američki orah drvo
Crni orah ili istočno američki orah (lat. Juglans nigra) je. Karakteristike su kvalitetno drvo, najbrže raste od svih vrsta oraha, ima manju krošnju, dulje deblo. Po cijeni crni orah je obično 15-20% skuplji od običnog oraha. Listopadno drvo do 20 m visine, široke krošnje.


Američki orah drvo
Brzo raste često je sađen u parkovima. Voli duboko zemljište, otvorene i sunčane. Već nakon druge godine održavanja možete zaboraviti na svoje orahe i za određeni. Oznake: crni orah, sadnja, voćke, orah, drvo, sadnice. Orah (oras) se može saditi u jesen ili u proljeće, no za većinu naših. Kvalitetniji su orasi koji se sade kao sadnice jer daju bolju kvalitetu i ploda i drva.


Kod njega je najkvalitetnije stablo, tj. Sadnja crnog oraha uključuje nešto fizičkog rada kod same sadnje, i kod. Američki orah – tekstura rastuće popularnosti.

Američki orah drvo
U poslednjih nekoliko godina, u sferi enterijernog dizajna, kao i dizajna modernog namještaja, primjetno je. Americki crni orah - plantaze za furnirsko drvo. Kako podizati plantaze oraha - iz usta eksperta.


Podnosi visoke temperature i nema posebih zahtjeva za vodu. Na skladištu imamo preko 20 vrsta egzotičnog drva, te gotovo sve vrste domaćeg. Zapravo nisu se čak ni udostojili srušiti cijeli orah nego samo. To je drvo sa srednjom specifičnom težinom. Parket američki orah ima specifičnu intenzivno smeđu boju te je iznimnu kvalitetu. Za dimljenje najbolje odgovara čvršće drvo, a treba izbjegavati meka, smolasta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.