utorak, 3. siječnja 2017.

Emulzija za lice

Emulzija za lice Upija se savršeno i brzo, kožu ostavlja mekom i nježnom, savršeno glatkom. Na moru sam emulziju koristila za sunčanje, nanosila ju na lice više puta dnevno. Danas ću pokušati objasniti što sve spada pod kreme za lice, od čega su sastavljene.

Emulzija za lice
Njegujuća emulzija za lice s visokim koncentratom i aktivnim antioksidansima daju koži vlažnost. Kombinacija vrijednih biljnih ekstrakata poboljšava. Kada usporedimo kremu i emulziju na prvi pogled reklo bi se da tu i nema neke velike razlike.


Kada isprobamo njihovu teksturu i samu.

Emulzija za lice
Hidratantna, regenerativna emulzija sa aloe verom, uljem ploda čileanske ruže i visokim zaštitnim solarnim faktorom SPF30. Biofficina Toscana Preventivna emulzija je hidratantna emulzija koja jača prirodnu obranu kože protiv slobodnih radikala. Jeste li se već susreli s emulzijama za lice? Avene je nedavno na tržište pustio jednu za osjetljivu i vrlo osjetljivu kožu, a ja sam je za vas. Zabluda: Mehaničko čišćenje lica dovodi do širenja pora i pojačane maljavosti na. Pri korišćenju krema i emulzija, morate da budete štedljivi.


Hidratantna emulzija koja jača prirodnu obranu kože protiv slobodnih radikala. Na očišćeno lice i dobro posušeno lice, navečer nanesite jednoliko i ravnomjerno na cijelo lice TriAcnéal EXPERT emulziju. Pregled Antirougeurs JOUR zaštitna hidratantna emulzija SPF 20 Antirougeurs JOUR emulzija.

Emulzija za lice
Između dlanova ruku, zagrijte emulziju u količini. Uz Triacneal emulziju koristim i Avene Cleanance gel za pranje lica i za leđa, koji mi jedini ne isušuje lice. Koristim ga 2 puta dnevno, cijena je.


Avene, Cleanance, emulzija za negu mesovite, masne i problematicne koze, matira, antiiritacijska, hidrira, fina struktura, lako se razmazuje. Sebamed tečna emulzija za lice i telo 200ml. POWER HYALURONIC intenzivna hidratantna emulzija, 50ml. UPOTREBA: Posle tuširanja na čistu i suvu kožu. Emulzija s visokom koncentracijom antioksidantna i s hidratizirajućim osobinama. Kako se koristi pantenol krema za lice za eliminaciju akni, bubuljica, fleka.


Ova hemikalija je u stvari emulzija i daje ravnu teksturu koži.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.