četvrtak, 12. siječnja 2017.

Cws boco čakovec radna mjesta

Cws boco čakovec radna mjesta Mjesto rada: ČAKOVEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA. Donosimo popis slobodna radna mjesta prema Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. CWS-boce je vaš pravi partner za potpune usluge!

Cws boco čakovec radna mjesta
Profesionalna radna odjeća u najamu. U novootvorenoj industrijskoj praonici CWS boco u Čakovcu posao. U sklopu praonice u Čakovcu obavljaju se tri radna procesa: pranje. Njemački ulagač CWS-Boco International sutra kraj Čakovca polaže temelje za pogon u kojem kani zaposliti 55 ljudi.


Cws boco čakovec radna mjesta
Očekuje se najmanje 400 novih radnih mjesta u proširenim pogonima tvrtki. U Čakovcu se otvara CWS-boco, a potpisano je još jedno pismo. CWS-Boco u Čakovcu namjerava zaposliti 55 ljudi, a Press Glass u Varaždinu otvoriti pogon za oko 200 ljudi. Nova radna mjesta Čakovcu i Varaždinu. CWS boco Peter Taylor kazao je da je pogon u Čakovcu najveća investicija CWS boco grupe u posljednjih 10 godina. HZZ,PU Čakovec,soba 5(natječaj za CWS-Boco). CWS-boco jedan je od vodećih pružatelja potpunih personaliziranih. Početkom jeseni , u industrijskoj zoni Čakovec – istok , otvoreni su novi.


Njemačka CWS-boco grupa otvorila je nedavno u Čakovcu pogon u koji je.

Cws boco čakovec radna mjesta
Nadaju se otvaranju 400 novih radnih mjesta. Riječ je o njemačkim tvrtkama CWS-boco International i Wolfsdorf. U Gospodarskoj Zoni Istok – Čakovec održano je svečano polaganje. Branko Grčić i član uprave CWS boco International Peter Taylor. Vi znate koliko ja volim Čakovec ko grad pa bi vas zamolio kad uhvatite vremena. Njemačka tvrtka CWS-boco u čakovečkoj gospodarskoj zoni gradi.


CWS boco, ukupne vrijednosti oko 12 milijuna eura, koji će, u prvoj fazi, omogućiti otvaranje 60 novih radnih mjesta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.