četvrtak, 12. siječnja 2017.

Med i orasi recept

Med i orasi recept Orah u kombinaciji sa medom može da oporavi telo i pomogne vam u izlečenju nekih tvrdoglavih vidova bolesti. Lekovite osobine meda i lekovite osobine oraha, od davnina su poznate. Konkretno, otkriveno je da je još u Drevnom Egiptu med korišćen u svrhu nege, ali i u.

Med i orasi recept
Med je sam po sebi veoma lekovit i. Sirup od mladih zelenih oraha u medu – recept! Med i orasi liječe impotenciju, anemiju, glavobolju, čir na želucu i još. Kada orasi odstoje u tegli, oni puste svoj ljekoviti sok u med, med se razrijedi na. Ovaj recept sa medom i orasima pored poboljšanja muške potencije dobar. Neka vam ove jeseni orasi obavezno budu pri ruci.


Prava su riznica zdravlja, puna antioksidanata i hranljivih materija. Osim za jak imunitet, med i orasi za štitnjaču su naročito dobrii. Uz to odličan su prirodni afrodizijak, omogućiče dobru potenciju. Potrošio sam do sada već preko mjesec dana pijući orahe i med,radi povećanja. Mlade orahe, za sledeće recepte, brati početkom maja. Koristiti prirodan med, nikako kupovni, veštački. RECEPT OD SAMO 3 SASTOJKA: Čisti masnoću iz krvi, ubija infekcije i. Kombinacija, odnosno mešavina meda i oraha, decenijama unazad predstavlja idealnu mešavinu koja se koristi kao lekovito sredstvo i koja višestruko. Orah će tako omekšati, pa može da se jede zajedno sa medom.


Jedna kašika dnevno je dovoljna za fantastičan rad štitne žljezde. SAZNAJTE KOLIKO SU ZDRAVI: Med, orasi, sirće, bijeli luk liječe sve! Med i zeleni orasi se koriste za imunitet i kao prirodni lek za štitnu žlezdu. Ovo je jedan moćan recept, gde se kombinuju samo dva sastojka. Med za zelenim orasima je jedan od najviše cenjenih i nejlekovitijih prirodnih preparata. Ovde ćemo vam preporučiti nekoliko vrlo jednostavnih recepata.


Klinika magičnog bilja, ČUVENI RECEPT PROFESORA MERMERSKOG, Proklijala pšenica, limun, med, orasi i beli luk.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.