subota, 28. siječnja 2017.

Deplasmansko dno

Deplasmansko dno V isto kao deplasmansko dno, baš suprotno¸,možemo reći da su to dva osnovna trupa u brodogradnji,a poludeplasmanski trup. U pravilu postoje samo dve vrste,deplasmansko plovilo i glisersko. Kušter 15 nije poludeplasmanac jer ima tipično glisersko dno.

Deplasmansko dno
Adriatic 790 Adria 80015 innlegg5. Deplasmanci, poludeplasmanci ili. Brodovi i podmornice Jugoslavenske ratne mornarice - Page 5","rh":"jna-sfrj. Pogledaj temu - ADRIA 500","rh":"forum.


Deplasmansko dno
Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Rebrasto deplasmansko dno s kobilicom na prvi pogled nikako nije obećavalo ono što smo doživjeli u testnoj plovidbi – gliserske brzine. Nisam siguran da imas deplasmansko dno na brodu ako mozes glisirat s njime. Bojank: Napisao sam u ne znanju da je dno deplasmansko, a dno je u. Izmeri gde je najdublji na boku i onda pozadi na boku, ako su iste dubine stranice onda je glisersko dno ali ako je stranica pozadi plica onda je deplasmansko. Za deplasmansko plovilo je jako vazno da ima V korito,nisam hteo da pisem o tome,da ne bih bio napadnut,jer vecina plovila ima bas ravno dno,koje je izuzetno. Dno glisera uzdužno je male zakrivljenosti, a poprečno je u obliku slova V, s oštrim prijelazom dna u bokove. Valovi ograničavaju mogućnost glisiranja pa su.


Na kojem mjestu ste lijepili sondu.

Deplasmansko dno
Da li blize krmi ispred krmenog zrcala ili negdje po sredini broda. Velja podobno, ker gre za deplasmansko plovilo, s tem, da je tu malo več moči. M 40), ker imajo leseno kobilico, ki oblikuje bolj V dno. Meni se tudi zdi, da je to deplasmansko dno, saj krma ni ravna. Pri nekih 4,5 m bi lahko s T-10 dosegel okoli 7 vozlov.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.