subota, 28. siječnja 2017.

Pvc rolete vanjske

Pvc rolete vanjske Rolete dijelimo na nadgradne kutije i vanjske kutije. Nadgradne kutije su PVC kutije za rolete visine 175, 205 i 240 mm. To je nova generacija kutija za rolete.

Pvc rolete vanjske
PVC LAMELE - ALU LAMELE SA POLIURETANSKOM. Prodajem NAJJEFTINIJE U HRVATSKOJ vanjske rolete pvc ili. Postoje različiti načini montaže PVC i ALU roleta ovisno o obliku kutije. One mogu biti unutarnje, vanjske ili podžbukne.
Pvc rolete vanjske
U današnje vrijeme sve više se koriste.


Velik izbor različitih dekora PVC ili ALU lamela. Mi smo proizvođaći PVC roleta, i naša cijena mini rolete je 58,00. Da li na stolariji imaš kutije za rolete ili bi stavljalj vanjsku aluminijski kutiju. Vanjske rolete s PVC ili ALU lamelama. Sistem prozor SCHÜCO i vanjske žaluzine. EXKLUZIV - ACRYLCOLOR PVC PROFILI U BOJI. U ovom kratkom videu je objašnjena ugradnja rolete sa vanjskom kutijom. Montaža roleta-PVC (komplet) m2, 500,00 kn.


Pvc rolete vanjske
ALU žaluzine unutarnje 25 mm, 250,00 kn. Najveća prednost vanjskih ALU i PVC roleta leži u činjenici kako je iste moguće montirati i godinama nakon postavljanja PVC stolarije. Međutim, u tehničkom i u estetskom smislu PVC rolete imaju dosta. Na kući imam velike PVC portale pa zimi dosta energije gubim na njima. Nažalost, nisam vanjske roletne ugradio kada sam kupovao stolariju. Rolete su sjenila koja nam omogućuju zaštitu s vanjske strane od različitih vanjskih utjecaja i neželjenih pogleda.


S njima postižemo potpuno zatamnjenje. Kutija roletne je vidljiva sa vanjske i unutrašnje strane, osim ako je iznad prozora ostavljen "zub" iza kojeg se kutija može sakriti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.