ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

Dijelovi za japanska vozila split

Dijelovi za japanska vozila split JAPANPARTS dijelovi koje nudimo za japanska i korejska vozila: JAPANPARTS BRTVA POKLOPCA VENTILA; JAPANPARTS BRTVILA MOTORA. Autodijelovi za japanska vozila i ostali autodijelovi. Također vršimo servisiranje, popravak i prodaju rezervnih dijelova za sve vrste korejskih i japanskih vozila. Naravno, raspolažemo vlastitim skladištem rezervnih. U našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman autodijelova za japanska i korejska vozila, ulja i maziva, te profesionalne alate za servisiranje vozila. Prije 5 dana - Dijelovi za japanska i korejska vozila, Vogošća, Nissan, Toyota, Mazda, Honda, Mitsubishi, Daihatsu, Subaru, Suzuki, Isuzu, Hyundai, Kia.


Prodaja rezervnih auto dijelova u oglasima sa slikama i cijenama autodijelova. Djelatnost naše firme je zastupanje, prodaja i distribucija rezervnih dijelova originalne kvalitete, za osobna i laka dostavna vozila, na cijelom. Rabljeni dijelovi Ford galaxy, VW sharan,Seat alhambre. DURLEN Obrt za proizvodnju i ugradnju dijelova za motorna vozila, trgovinu na veliko i malo - vlasnik DARIA MATOŠIN, STRMEC, KRALJA TOMISLAVA. Zagreb, Osijek, Split, 6 dana do isteka. Ashika je brend jednog od najvećih trgovaca rezervnih dijelova za Azijska vozila. Većina robe iz Ashika ponude je OEM ili OES kvalitete japanskih proizvođača.


Auto kuća Lovret je ovlašteni servis i prodaja rezervnih dijelova za vozila marke. Originalni dijelovi su prilagođeni Vašem vozilu i napravljeni po Japanskim. Svi dijelovi za osobna i gospodarska vozila. Primarna djelatnost je servis i prodaja Kia i Isuzu vozila. Ističe se servis i rezervni dijelovi za sve vrste korejskih i japanskih vozila te kompjuterska dijagnostika. Iste te godine, osim prodaje i distribucije vozila, pokrenut je program prodaje. Ujutro sam vidio da su mi lopovi na vozilu prerezali cijevi od dovoda goriva i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.