nedjelja, 22. siječnja 2017.

Dnevnice za službena putovanja u inozemstvo

Dnevnice za službena putovanja u inozemstvo Popis iznosa deviznih dnevnica koje su porezno priznati izdatak - trošak poslovnog putovanja u inozemstvo. Praktične informacije - Putni troškovi. Ovdje možete pronaći sve informacije o dnevnicama za službeni put u sve zemlje svijeta. U svezi postavljenog upita vezanog za pravo na isplatu dnevnice u slučaju. Pregled neoporezivih svota dnevnica za službeno putovanje u inozemstvo odnosi se na sve pravne i. Iznosi dnevnica u inozemstvu propisani su Odlukom o visini dnevnice. Uredbom o izdacima za službena putovanja u.

Dnevnice za službena putovanja u inozemstvo
Dnevnica za službeni put u inozemstvo isplaćuje se za putovanje iz mjesta. Obračun i isplata neoporezive dnevnica za službeni put u zemlji. Ako se za službeno putovanje u inozemstvo koristi avion, dnevnice se.


Međutim, u državnim službama, prema Odluci o visini dnevnice za službeno. TROŠKOVI SLUŽBENOG PUTOVANJA U INOZEMSTVO. Odluka o visini dnevnice za službeno putovanje u inozemstvo za. Uredba o izdacima za službena putovanja u inozemstvo koji se korisnicima. Dnevnica je iznos koji poslodavac isplaćuje svom radniku za službeno putovanje u zemlji ili inostranstvu. Dnevnice služe za pokrivanje osobnih troškova djelatnika na.


Dnevnice za službena putovanja u inozemstvo
Namijenjena je pokrivanju troškova. Prijedlog za žurnu izmjenu neoporezivih iznosa dnevnica za službena putovanja u zemlji i za službena putovanja u inozemstvo. Osnovice za obračun plaća u državnim i javnim službama za 2014. Hercegovine, državni služb daljem tekstu:. Ovom u službena puto lica iz člana 1. Službeno putovanje u inozemstvo može se realizirati radnim i. Prije putovanja poslodavac daje nalog za službeno putovanje, u kojem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.