subota, 28. siječnja 2017.

Hanfa ispiti 2016

Hanfa ispiti 2016 Hanfa ispiti 2016 Popis kandidata koji su položili ispit 30. Hanfa unutar svoje nadležnosti provodi ispite za provjeru stručnih znanja za dobivanje ovlaštenja za obavljanje poslova zastupanja u.

Hanfa ispiti 2016
Obavijest o terminu održavanja ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za. Ispit koji provodi HANFA je dodatna kvalifikacija u poslovnom životu i svakako ga. Ova skripta je osnovni materijal za polaganje ispita za sve vrste osiguranja.
Hanfa ispiti 2016
Ispiti za brokere i investicijske savjetnike u Hanfi - Informacije. Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga - HANFA15.
Hanfa ispiti 2016
Ispit za zastupnika osiguranja kod HANFE.


BufretOversett denne siden(1) Ispitu za provjeru stručnih znanja potrebnih za dobivanje ovlaštenja za obavljanje. VAŽNA NAPOMENA: Bez upisane šifre kandidata HANFA neće biti u mogućnosti pozvati kandidata na polaganje ispita. Budući da se tržištima kapitala već dugo. Triglav grupa: Neto dobit od 54 milijuna eura 22. Dvadesetišesti rok ispita za provjeru stručnih znanja za dobivanje.

Hanfa ispiti 2016
Kao što sam prije nekog vremena najavio, danas sam polagao brokerski ispit u organizaciji HANFA-e. Došli su rezultati ispita za nove zastupnike i posrednike.


HANFA: Mjesečno izvješće za srpanj 2016.

Hanfa ispiti 2016
Pravilnikom koji je bio na snazi u 2015. Na web stranicama Hanfe upozoravaju kako će se u razmatranje uzeti samo one prijave. KOME NASLOVITI PRIJAVU HANFI ZA DRUŠTVO ZA ZASTUPANJE KOJE ZASTUPA DVA OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA IZ DOMENE ŽIVOTNIH OSIGURANJA. Ispit će se održati u 9 sati u ALPE ADRIA CENTRU, Slavonska avenija 6, Zagreb, zgrada broj 2, dvorana RAB, I. DRUGI KOLOKVIJ ODRŽAT ĆE SE U PETAK 10. ZAGREB (Jesen 2016) Level 1: Termin 1: 24. Položen državni ispit za brokera (Slovenija).


HANFA upozorava na brokere sa Sejšela: Budite oprezni, nemaju odobrenje za rad 8. Hanfa: Termini održavanja ispita u rujnu. Nakon završetka obrazovnog programa u čijem je sastavu šest kolegija i čije pohađanje nije uvjet za izlazak na brokerski ispit, Hanfa će.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.