subota, 2. prosinca 2017.

Znacenje lampica na instrument tabli opel

Znacenje lampica na instrument tabli opel Značenje lampica na instrument tabli. Vozim Opel Zafiru 16 16v 77kw pre dva meseca ugradio sam plin. Simboli na tabli sa instrumentima dijele se u tri osnovne grupe podijeljene prema boji koja ih označava.

Znacenje lampica na instrument tabli opel
Ovo je ključna lampica na instrument-tabli bilo kojeg automobila. Nažalost, u slučaju da se upali crvena lampica koja prikazuje kanticu ulja. Crvene – lampice upozorenja koje upozoravaju na ozbiljniji defekt i potrebno je. E na displeju ,zanima me koje je znacenje,pozzz.
Znacenje lampica na instrument tabli opel
Praćenjem statistike pretraživača ustanovili smo da dosta ljudi traži značenje signalnih lampica na kontrolnoj tabli.


Iznenadno paljenje crvene lampice na instrument tabli najčešće zabrine. Uvažite dodatne informacije na zaslonu kombiniranog instrumenta. Saznajte značenje signalnih lampica. Lampice i simboli na kontrolnoj tabli su se menjali sa razvojem automobila, što se može videti i kada se uporede instrument table Golfa 4 i. Ukoliko vam se upali lampica ESP to znači da ESP upravlja vašim motorom i. Kada vozac postavi kljuc u polozaj broja dva, na instrument tabli se ukljuce indikatori. Kontrolna lampica (br.1.) – elektronike motora, pali se na nekoliko. Ukoliko automobil radi kako treba, lampice na upravljačkoj ploči će se pri pokretanju motora upaliti, te će se za nekoliko sekundi ugasiti.

Znacenje lampica na instrument tabli opel
Naime, čim upalim auto ostane mi gorjeti žuta lampica motora i neće se. Njih 37 odsto bi bilo sigurno u značenje signalnih lampica bez.


Signalne lampice na instrument tabli su veoma bitne za svakog vozača. Opel je objavio fotografije i tehničke detalje novog potkompaktnog. Moze li mi neko reci znacenje sljedece lampice ? Fiata punta, možda može priručnik od Opela Vectre ili Audija S8, ili Porsche Cayena?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.