srijeda, 4. siječnja 2017.

Lincoln aparati za zavarivanje cijene

Lincoln aparati za zavarivanje cijene APARAT ZA ZAVARIVANJE: Invertec 135S. Plinsko zavarivanje i rezanje: HARRIS garnitura JUNIOR + regulatori.

Lincoln aparati za zavarivanje cijene
ISO 9001:2000 za zavarivanje, tvrdo navarivanje, prodaju i održavanje opreme za zavarivanje. Priključni napon: 230 V Struja zavarivanja: 10-120 A. Aparat za zavarivanje prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Izvorni je proizvodac nekih modela aparata za velike svjetske tvrtke, kao sto su ESAB, MILLER, LINCOLN ELECTRIC.
Lincoln aparati za zavarivanje cijene
Malo je cijena visoka za klasični aparat.


Kliknite na sliku ili brend modela za više detalja. Einhell aparat za elektrolučno zavarivanje BT-EW 150. Pogledaj najveću ponudu za aparati za zavarivanje proveri cene i koja je akcija u toku, besplatna dostava, plaćanje na rate, … Poruči aparati za zavarivanje na. Kod nas možete dogovoriti najam vrhunskih aparata i opreme za zavarivanje i rezanje po povoljnim uvjetima i cijenama. Veliki izbor polovnog i novog alata za zavarivanje, kao i dodatne opreme. Ak se ne varam bila je cijena oko 7000 kn. Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u. Aparati za zavarivanje - Inverterski aparati.

Lincoln aparati za zavarivanje cijene
Zavarivanje MIG postupkom ili elektrolučno zavarivanje taljivom žicom u zaštiti neutralnog plina.


VECO SR je specijalizovan je za usluge iz oblasti, zavarivanja, metalizacije. U asortimanu imamo i Uljanik, Varstroj i čeličnu užad. CO- 2 električni aparat za zavarivanje marke "Rehm", 200 A, ispravan. Prodajem polovan aparat za elektrolučno zavarivanje,marke "RADE KONČAR", snage 12A na 38A, 50 Hz,220 V,očuvan,u radnom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.