subota, 7. siječnja 2017.

Obračun potrošnje plina u kwh

Obračun potrošnje plina u kwh Potrošačima se na računima za plin ne obračunava volumen plina, već količina utrošene energije izražene u kilovatsatima (kWh). Za oznaku decimalnog mjesta obavezno koristite točku. Izračunajte svoj račun za plin - informativni kalkulator. Ipak, na Vašim brojilima potrošnja plina se izražava u kubičnim metrima. Sukladno Zakonu, danas se cijene plina izražavaju u kWh. Kalkulator orijentacijski pretvara potrošnju plina u kubnim metrima po kilovatsatu i megavatsatu. TM1 do TM12) ovisno o potrošnji prirodnog plina u. Pretvorba energije prirodnog plina iz kWh u MJ. Za potrebe izračuna volumena prirodnog plina radi obračuna i određivanja energetske vrijednosti plina.


Wh je bila 0,312 kn, s PDV-om je to 0,39 kn. Temeljem Općih uvjeta po opskrbi prirodnim plinom od 01. Kalkulator za izračun stvarne potrošnje građani mogu koristiti od srpnja, u startu ga je već koristilo 1600 potrošača plina, a do kraja listopada taj. Izracun Potrosnje Rezija, Struje, Vode, Plina, Ulja. Pocetak mjeseca - jeftina struja kWh. Wh (uključuje PDV) uvećano za vrijednost isporučenog plina. Nove cijene plina za sva 34 opskrbljivača u obvezi javne usluge.


Detaljan prikaz načina obračuna cijene plina za kućanstva u gradu Zagrebu. Računi Međimurje-Plina za kućanstva u protekla dva mjeseca. Zamršene obračune Međimurje-Plina mnogima je dodatno zamutio obračun potrošnje u. Prosječna cijena plina za kućanstva bit će niža za otprilike 6%. Poštovani,Obavještavamo Vas, da ćemo utrošeni plin od 1. TM1 - Obračunsko mjerno mjesto s godišnjom potrošnjom plina manjom ili jednakom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.