subota, 7. siječnja 2017.

Zimske gume test

Zimske gume test Koliko se može pogriješiti prilikom odabira nove zimske gume pokazuje i ovogodišnji veliki test njemačkog. ADAC testira zimske gume dok su kod nas još uvijek temperature iznad nule, te se vozači imaju dovoljno vremena informirati o svojstvima novih guma. Dakle, bliži se datum obvezne uporabe zimske opreme koji se odnosi na sve.

Zimske gume test
Ako je odgovor pozitivan, onda vas sigurno interesuje koje su najbolje. Njemački magazin AutoBild i njemački. HAK testirao zimske gume, evo koje su trenutno najbolje na tržištu. Ocijenjeno je 35 proizvoda no i dalje nema gume s maksimalnom ukupnom ocjenom.


Zimske gume test
Obširen in neodvisen test evropskih avtomobilskih klubov, del katerega je tudi. Zimske gume z oznako M+S je treba imeti na avtomobilu. Test zimskih guma 2016: ADAC testirao 28 različitih guma. Treba te li zimske gume ove godine? U ovom periodu moramo da imamo sve četiri zimske gume na automobilu, ali samo ako je put pokriven snegom, ledom ili poledicom. AMZS test zimskih pnevmatik za leto 2016 razkriva, katere so gume z. Zimske pnevmatike je potrebno na vozila namestiti do 15. Na testnom poligonu sučeljene su istrošene zimske gume, nove ljetne gume i nove cjelogodišnje gume. Test je obuhvatio mjerenje kočionog.


Zimske gume test
Ovogodišnji test zimskih guma imao je i određenih novina u odnosu na. Tijekom zime među vozačima se svake godine razbuktaju diskusije je li po zimi potrebno na kotače automobila staviti zimske gume ili je bolje. HAK: Ovo su najbolje zimske gume. ADAC-ov test otkriva najbolje zimske gume! Za kraj spomenimo i da je ovogodišnji test morao proći bez predstavnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.