ponedjeljak, 2. siječnja 2017.

Obrazac prijave poreza na promet nekretnina 2015

Obrazac prijave poreza na promet nekretnina 2015 Ovaj obrazac se koristi za sve promete nekretnina nastale od 1. Prodavatelj preuzima obvezu plaćanja poreza na promet nekretnina. POPUNJAVANJE OBRASCA PRIJAVE PROMETA NEKRETNINA.

Obrazac prijave poreza na promet nekretnina 2015
Poreza na promet nekretninama ćete biti oslobođeni ako:. Obrazac za prijavu poreza podnosite nadležnoj ispostavi Porezne uprave u roku od 30 dana od sklapanja kupoprodajnog ugovora ili bilo kojeg. Porez na promet nekretnina obračunava se i plaća prema. Tržište nekretnina u 2015: tvrtke plaćaju PDV, fizičke osobe i dalje porez na promet.


I dalje će plaćati stari porez na promet nekretnina u iznosu od 5 posto. Obrazac ZPO (zahtjev za paušalno oporezivanje prihoda od samostalne... prijave poreza na dohodak fizičkih lica za 2014. godinu, koja se podnosi i za 2015. godinu...). Obrazac nove prijave poreza na promet nepokretnosti sa uputstvom za. OIB stjecatelja ne ispunjava uvjete za optiranje stoga se obrazac ne može zaprimiti. Kantona Sarajevo (u daljem tekstu: Kanton). Prijava poreza na promet nekretnina. Reinvestirana dobit se mijenja za poreznu prijavu za 2015. Iz priloga u članku preuzmite obrazac DOH i stope prireza gradova i. ODGOVOR: Za početak, bitno je napomenuti da je kupnja nekretnine oporeziva porezom na promet nekretnina.


Obrazac prijave poreza na promet nekretnina 2015
Evidenciji prometa nekretnina koji propisuje sadržaj obrasca prijave. PDV se plača na SVE, pa i na zemljište, ali to sve plača investitor. M02 Uputa za popunjavanje prijave PDV-a (Obrazac PDV). OIB - zahtjev za određivanje i dodjeljivanje. Ostali obrasci - putni nalozi, spomeničke rente, članarina turističke. Prvim nastanjenjem smatra se trenutak stavljanja nekretnine u. Obrazac DOH i podnošenje prijave poreza na dohodak za 2014.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.