srijeda, 11. siječnja 2017.

Prodajem polovne gume

Prodajem polovne gume Veliki izbor polovnih i novih guma za automobile. Set letnjih guma Bridgestone u odlicnom stanju dont 2014, dubine sare dve od 4. Moguca prodaja i sa felnama 5 100.

Prodajem polovne gume
Polovne gume raznih dimenzija I proizvodjaca i prodaja na malo i veliko. Letnje gume, zimske gume - kupovina i prodaja. Renault - Polovni delovi i oprema. Prodaja polovnih guma za auto i kombi - zimske, letnje, all season.


Prodajem polovne gume
Nalazimo se u Rakovici i Sremčica. Potražite među aktivnim predmetima. FELNE & GUME, Temerin, ČAKI LAJOŠA 7A, Radno vreme: 08-17 - Polovni Automobili. Gume Dragan NS, Veternik, Gorana Maletića 21, - Polovni Automobili. Polovne LETNJE i ZIMSKE gume sa 80-90% sare Nove gume Bridgestone, Uniroyal. Glavni akcenat jeste prodaja POLOVNIH (MALO KORIŠĆENIH) GUMA. Sve gume koje dolaze su isključivo iz Nemačke, i sam kvalitet polovne gume ide čak i do. Prodaja auto guma u oglasima sa slikama i cijenama auto guma.


Prema nedavnom istraživanju u Velikoj Britaniji, preko 35% vozača na svojim vozilima ima polovne gume.

Prodajem polovne gume
Ukoliko niste upoznati sa tržištem. Zimske gume, letnje gume i gume za sve sezone za različite tipove vozila. Zna li ko dje se mogu uzet dobre polovne gume? Najveća online ponuda guma u Srbiji. Post by ljubodrag » Tue Jan 10, 2017 5:42 pm. Alu Felne Roki nalazi se u Beogradu u ulici Oblakovska 2 a: Vam nudi nove i polovne gume za vaše vozilo po najpovoljnijim cenama.


PRODAJEM POLOVNE GUME I MATERIJALE. Na prodaju polovne ali dobre m+s gume goodyear 185,60,14,prodajem iy rayloga sto sam auto prodao sa letnjim. Gume za traktore: 804 ponuda, oglasi o prodaji novih i polovnih gumi za traktore — Autoline Srbija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.