srijeda, 11. siječnja 2017.

Razumijevanje pročitanog teksta zadaci

Razumijevanje pročitanog teksta zadaci NaslovnicaZBIRKAHrvatski jezikČitanje s razumijevanjem. Spremljeno u privremenu memorijuSlično3. Zadaci su podijeljeni u nekoliko tema, svaka tema počinje kratkim tekstom nakon kojeg slijede zadaci za razumijevanje pročitanog teksta.

Razumijevanje pročitanog teksta zadaci
Ostalo: Čitanje s razumijevanjem - 14NL. Provjera razumijevanja pročitanog u drugom razredu. Nastavna jedinica: Kamen Kamen_razumijevanje pročitanog. Pažljivo pročitaj priču Znatiželji mrav, a zatim riješi zadatke! Dopuni rečenice glagolima iz teksta:.


Prva iz serije vježbenica sadrži zadatke i tekstove u kojima je sadržano. Središnja je svrha čitanja na drugom jeziku razumijevanje teksta. S obzirom da je cilj čitanja razumijevanje pisanog teksta, iznimno je. U prvom dijelu se provjerava razumijevanje pročitanog teksta, a u. Kandidati će dobiti na rješavanje 35 zadataka logičkog zaključivanja. U kvizu se nalaze zadaci koje su rješavali maturanti na ljetnom roku 2013. Engleski jezik: Pročitaj tekst i popuni svaku prazninu jednom riječju.


Pročitajte kratke mail tekstove i odgovorite na pitanje postavljeno na temelju teksta. Služe za uvježbavanje čitanja s razumijevanjem kod djece koja s tim imaju velikih. Sastoji se od kratkih tekstova i zatim kratkih pitanja o pročitanom. Igramo se i učimo s patuljcima (zadaci za rad na razumijevanju pročitanog). Primjeri zadataka (s ključem za odgovore i načinom bodovanja). Znanje i sposobnosti iz književnosti na očekivanoj razini kao i interes.


Razumijevanje pročitanog teksta odraz je komunikacijske interakcije između. Hans Christian Andersen,Ružno pače, tekst. MIŠKO U CIRKUSU, čitanje s razumijevanjem. Korištenje podataka prvenstveno iz teksta Korištenje općeg znanja Promatranje. U ispitnim zadacima u kojima se traži pronalaženje podataka, učenici moraju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.