subota, 21. siječnja 2017.

Senzor bregaste simptomi kvara

Senzor bregaste simptomi kvara Ispis Stranice - Kvar motora - Auto Klub DPSdreampowersisak. Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. E ovako kako proveriti senzor radilice dali je ispravan,takodje isto i map senzor.

Senzor bregaste simptomi kvara
To je vjerovatno senzor na radilici nije prvi ni zadnji, simptomi su baš ti. Novi auto vergla i pali tek od sedme! Stranica 329 stu 2011Problem sa BMW 5 e39 ler gas20 kol 2011Fiat Brava 1. Senzori na motoru ili engine managment sensors - auto-elektrikaauto-elektrika.
Senzor bregaste simptomi kvara
Senzor se nalazi ili uz remenicu bregaste osovine i isti princip kao i kod. NE dijagnosticira kvar , jer senzor.


Najbolje je otkloniti kvar što pre jer može naneti štetu nekim drugim. Zna li mi ko reci koji su simptomi loseg senzora radilice. Znam da kad on otkaze ne mozes upaliti auto, ali on ima sto po sto. Astra G paljenje15 objava24 lip 2009Više rezultata za forum. Kiki je naveo kako se očitava ista greška za kvar na senzoru bregaste i senzoru radilice. Senzor temperature hladnjaka ispitivanje i zamjena 2. Da li je ime tog senzora mozda defuzer ili tako nesto?


Senzor bregaste simptomi kvara
I meni to liči na senzor položaja radilice, kad je on u pitanju najčešće se. To su upravo simptomi problema sa senzorom polozaja radilice. Vidi senzor radilice, simptomi kvara ukazuju na njega. Bilo je rečeno da ne radi dobro senzor protoka zraka, otklonjeno. To su ; oznaka za položaj radilice, oznaka za položaj bregaste osovine i. Moguće neispravnosti su ; senzor temperature motora, senzor tlaka zraka, senzor. Najprije se radi dijagnostika motora i točno se defektira kvar. Prvi uzrok ne bi trebalo razmatrati jer bi Vi prema nekim tipičnim simptomima to već znali.


Na dijagnostici pokazuje senzor bregaste. Dali je moguće da je u pitanju senzor temperature rashladne tekućine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.